מחפשת פתרון לעור היבש מסביב לציפורניים

hila546

New member
מחפשת פתרון לעור היבש מסביב לציפורניים

שלום לכולן יש לי בעיה. באצבעות הידיים יש לי עור ממש יבש סביב הציפורניים אני חייבת לציין, שכבר ניסתי הרבה סוגים של שמנים שנמכים בפארם שמיוחדים לעור היבש וכלום לא עזר. פעם אפילו ניסתי לחמם מעט שמן זית ולמרוח, עשיתי את זה במשך שבוע וגם כלום. אני גם מקפידה לשים קרם ידיים הרבה אבל העור היבש עדין שם. פעם בשבוע בערך אני גוזרת את העור שהציפורניים יראו נשיות פחות או יותר. כרגע אני סטודנטית, אני לא עובדת בעבודה פיזית שדורשת שימוש באצבעות- אין שום סיבה שיהיה לי כ"כ הרבה עור יבש סביב. למישהי יש פתרון? אשמח לתגובות הילה

סקרמנטה

New member
כן. להתייעץ עם רופא עור!

חבל שתילחמי סתם עם העור שלך. יכול להיות שזה סתם יובש כי את לא שותה מספיק, יכול להיות סוג של פטריה או דלקת שלא נראית לעין, וזה יכול להיות בכלל תוצאה של רגישות או ממש אלרגיה... לדוגמא לסבון נוזלי או לנוזל להדחת כלים וכד'.

סקרמנטה

New member
אה, וכמובן כדאי גם בדיקת דם

ויש מצב שהרופא יפנה אותך, כי יתכן שהבעיה שאת מתארת היא רק סימפטום. אולי יש לך איזה חסר של רכיב כזה או אחר בדם שאפשר לטפל בו בקלות.

אורליגל

New member
קרם לציפורניים של פלקסיטול

הי לפלקסיטול יש קרם שמיועד בדיוק לעור סביב הציפורניים תנסי אפשר לקנות בבתי המרקחת

תולי01

New member
אם כבר ניסית שמנים אז אולי באמת

כדאי לך לנסות את הקרם של פלקסיטול. הוא מאוד עבה ושומני ולדעתי גם מסריח, אבל הוא בהחלט עושה את העבודה בריכוך ושיקום העור.

Marble Arch

New member
עור יבש

העניין הוא שכשאת גוזרת את העור היבש את רק גורמת לו לחזור לצמוח שוב. במקום לגזור עדיף להשתמש בחומרים שממיסים את העור הזה ואז לדחוף אותו אחורה. אם המצב שלך באמת כ"כ גרוע הייתי הולכת פעם אחת לפחות למניקוריסטית טובה ואז ממשיכה את הטיפול בבית..

hila546

New member
מה ז"א חומרים ממיסים?

מה אני אמורה לעשות עם העור היביש מסביב, הוא גם ככה מת? לא בכל מקום אני יכולה לדחוף פנימה

Marble Arch

New member
יש חומרים שממיסים את העור הזה,

ואז כשעוברים בעדינות עם דוחף עור העור פשוט יורד, אבל בלי שצריך לגזור אותו. לדוגמה יש את cuticle away של CND שאני משתמשת בו למטרה הזאת, ויש את המוצר הזה - http://noasmolsky.blogspot.com/2009/12/be-natural-cuticle-eliminator.html שאמנם לא ניסיתי אבל הביקורת הזאת של נועה מאוד משבחת אותו..

mvix

New member
מצטרפת לשאלה + בקשה להמלצה צבע ירוק

היי, גם אני מחפשת קרם/ שמן קיוטיקלז טוב. האם זה משנה, קרם או שמן? או שהאפקט זהה? ראיתי למטה המלצה של CND אבל הוא די יקר וענק, יש המלצה על משהו יותר עממי, נגיד סאלי הנסן או אורלי, שבטח יעלו גרושים באיביי? בחיפוש איביי ראיתי יותר מדי אפשרויות וזה די מבלבל, ואני לא רוצה לקנות סתם זבל ללא המלצה! בנוסף, אם אני כבר פה, אני רוצה המלצה ללק ירוק יער מטאלי. משהו שיראו על הציפורניים שהוא ירוק! (כמו נגיד הלק של אורלי שרכשתי לאחרונה, שירוק-יער-כהה בבקבוק, אבל נראה עכור על הציפורן). מה שעולה לי לראש הוא די כריסמסי, מטאלי וזוהר. אם מישהי מכירה - אשמח לדעת, אפילו ניסיתי לרקוח לק עם צללית וזה לא ממש צלח :)

למעלה