מחפשת ציוד, בגדים, ומשחקים לתינוק

חן1

New member
מחפשת ציוד, בגדים, ומשחקים לתינוק

שלום לכולם, אני זקוקה לציוד עבור תינוק קטן שנולד לפני מספר ימים (פג שנולד בתחילת החודש השמיני להריון). להוריו אין כסף לקנות ציוד והם ישמחו לכל תרומה... אם מישהו מכם יכול לעזור- מוזמן ליצור איתי קשר במסר. תודה רבה ורק בשמחות

חן1

New member
התינוק מירושלים, אבל יש אפשרות לשינוע

היי רוני, התינוק גר בירושלים אבל יש אפשרות לארגן מישהו שיבוא לקחת תודה על העזרה הם זקוקים לזה...

r i n i

New member
זקוקה לשינוע מהקריות לירושלים

עבור עגלה לתינוק, טרמפולינה וציוד נוסף.

חן1

New member
למישהו יש אפשרות לשנע?

הציוד שיש לרוני נחוץ להם מאוד. האם למישהו יש אפשרות לשנע לאזור המרכז או לירושלים? אודה לעזרתכם

" תמונות מספרות".

יש לי ספר גדול, מצופה ניילון, " תמונות מספרות". לתינוקות רכים ממש. אם תרצי אותו: איסוף ממכון מור. אינני ממונעת.

eranakuki

New member
יש לי בגדים חדשים לתינוק

לא משומשים אבל מפלנל (חמים מדי לעונה זו ) נראה לך שיהיו מעוניינים ואגב אני מב"ש!!!!

eranakuki

New member
שכחתי לציין שיש לי

גם מזרון החתלה לתינוק ואולי עוד דברים מתחבאים פה ושם - אבל אם תתני לי כיוון למה הם בדיוק זקוקים ובן כמה התינוק אני ישמח לעזור!!!!

berry23

New member
יש לי בגדים ראשוניים אם את צריכה

ואולי עוד כמה דברים...צריכה לחפש

חן1

New member
התינוק רק נולד (והוא עדין בפגיה)

הוריו ישמחו לקבל כל דבר במצב תקין. בינתיים גיסתי בשבילם מיטה, אמבטיה ומזרון לזחילה. עגלה מאוד תעזור להם ולכן זה יהיה מצויין אם מישהו יוכל לקחת את העגלה מרוני ולהעביר אותה לאזור המרכז (ואז אוכל לאסוף אותה) או לירושלים להורי התינוק. תודה רבה על ההתגייסות זה מחמם את הלב

חן1

New member
בגדים

מכיוון שהתינוק ממש ממש קטן אני מניחה שהוא יוכל ללבוש את זה בחורף. האם יש לך אפשרות לשלוח אותם בדואר? \תודה רבה

eranakuki

New member
ממש לא,

גם כיוון שמדובר בהרבה בגדים וגם כי יש איתי תינוקת בבית ואין לי ניידות אז לא תהיה לי אפשרות להגיע לדואר - רק אם יבואו לאסוף את הבגדים !!!! יום טוב,

נשארה לי חצי חבילת חיתולי האגיס NB

אנחנו מהרצליה. נשמח לתת את החיתולים אם יש מישהו שיכול לאסוף או מהרצליה או מת"א...

ליאולי

New member
לנו יש מלא בגדים, בייבי סנס ואינטרקום, מוצצים

והמון צעצועים... אני אשמח להביא לירושלים ביום חמישי הקרוב. :) אם תרצי אני במסר. ל.

למעלה