מחפשת ציור של חורף

מחפשת ציור של חורף

סוףסוף מעיזה לעשות משהו וגם רכשתי לי מעט מהכלים הדרושים. ומה עכשיו? חשבתי להכין עוגה לתחילת תקופת החורף... מה כדאי ואיך כדאי לצייר על העוגה. יש לי צבעי ג'ל וגם צבעי אבקה. -איך משתמשים בצבעי אבקה, הם צריך למהול אותם במשהו על מנת לצייר איתם? -אם אני רוצה לצייר על חתיכת בצק סוכר ולהניח אותה על העוגה בהמשך, האם צריך לחתוך את הצורה כשהבצק עדיין לח? -האם 1 קילו בצק סוכר יספיק גם לעטוף עוגה עגולה בתבנית 26? -מה קורה כשהעוגה מקבלת "בטן" באפיה? איך מתקנים על מנת שיהיה ישר ויפה כמו שלכן? כמובן שיש לי עוד מליון שאלות, אבל אותן אני אשאל בהמשך. מקווה להתחיל בסוף השבוע הקרוב עם הפרוייקט. לא יכולה לחכות...
ותודה לכולם מראש אסנת

t a l talim

New member
קצת תשובות...

- אם יש לך את שני סוגי הצבעים- קל ונח יותר להשתמש בג'לים, אך ניתן גם לשלב! הם מתערבבים בקלות אחד בשני. את האבקה יש למהול במעט אלכוהול למאכל (למשל וודקה), ולצבוע בצבעי מאכל. - את הצורה חותכים כאשר הבצק עדיין לח, מייבשים היטב ורק אז מעבירים לעוגה. כדאי להוסיף לבצק של החתיכה הנוספת אבקה בשם cmc לחיזוקה. - ק"ג בצק סוכר יספיק בהחלט לציפוי עוגה 26! - כדאי להפוך את העוגה "על הבטן" כשהיא עדיין חמימה- כך הבטן נכנסת פנימה והעוגה מתיישרת. אם עדיין לא ממש שטוח ויפה- ניתן לחתוך עם סכין. בכל מקרה, כדאי להפוך את העוגה ולעבוד על הבסיס שהוא תמיד ישר וחלק יותר. בהצלחה!

תודה תודה תודה

לא יכולה לחכות להתחיל בעבודה. טל המון תודה על השקעת הזמן בכתיבת התשובה.

Netel

New member
ומתנצלת מראש שלא זוכרת למי הקרדיט

הועלתה בפורום השכן בשבוע שעבר

גם אני אהבתי אותה, התמונה שמורה

אצלי בקובץ במחשב, אבל חשבתי אולי יש אחרים. המון תודה

למעלה