מחפשת צימר מפנק וברמה גבוהה בדרום|ע

מחפשת צימר מפנק וברמה גבוהה בדרום|ע

מחפשת צימר בדרום (לא אילת) באיזור הנגב (מדבר) ,מושבים ,קיבוצים וכדומה ,ברמת אירוח גבוהה עם כל הפינוקים לקראת סוף פברואר לזוג,שניים/שלושה לילות בסוף שבוע.. כל תגובה תתקבל בברכה.. תודה

איריסג

New member
יותר מיוחד מצימר...

היורטות במושב דקל - זה נקרא ל"ו תאנים, זה מין אוהל ענקי (פרטי לכל זוג), שיש בו את כל הפינוקים שצריך - טלויזיה, ג'קוזי ענק, מקלחת ושירותים _נפרדים עם קיר כמובן....), מזגן, מיני-בר וכו'... ארוחת הבוקר של רבקה היא תענוג ואפשר לטייל בלי סוף באזור. זה בדיוק הזמן של פריחת הכלניות באזור בארי / צומת סעד, וכשהיינו שם שילבנו את זה עם טיול בנחל הבשור ועם פלאפל בשדרות ביום הראשון, וביום השני (אחרי העזיבה) נסענו למכתש הקטן והגדול ובדרך גם עברנו בחוות קורנמל וקנינו גבינות עיזים מעולות! היה כייף גדול

אוהל לא כ"כ נראה לי ,חשוב לי להבהיר

שאנו מחפשים משהו ברמה של 5 כוכבים ,לא מעוניינים בהרפתקאות, אין מגבלה של מחיר,פשוט להתפנק ב א מ ת.... אין לנו עניין גדול בטיולים,אלא פשוט מקום שקט (רצוי מבודד) שמאובזר בטוב טעם (כלי מיטה צחורים וחדשים זו דוגמא טובה על מנת להבהיר) מקום מושקע שלא נצטרך לצאת ממנו יותר מידי,אם יש גם ארוחות גורמה באיזור זה יהיה מצויין. בצפון אין בעיה למצוא מקום הבעיה היא הפריחה בעונה זו שגורמת לאלרגיות נוראיות...חוצמזה שהמדבר מאד עוצמתי בעיני. אשמח לכל עזרה!

איריסג

New member
המילה אוהל אולי מטעה...

מדובר על חדר שהקירות שלו עשויים מיריעות - נראה כמו איגלו ענקי (הקוטר שלו 12 מטר) ויש בו את כל השקט והשלווה שאתם צריכים. אני מצרפת לך קישור שתוכלו להתרשם.

ה דרומי

New member
מצורפים קישורים לעזרה תוספת

למה שכבר כתבו אתר כרמי

למעלה