מחפשת צימר קרוב לחרמון

MeAndThatsIt

New member
מחפשת צימר קרוב לחרמון ../images/Emo13.gif

שלום לכם
אני ובן זוגי רוצים לעלות לצפון כאשר המטרה העיקרית של החופשה הזו (מלבד באמת לנוח ולנפוש) היא החרמון היות ומעולם לא הייתי שם
בהתחלה המליצו לנו על רימונים חרמון בנווה אטיב אבל המחיר ללילה לחצי פנסיון הוא כ-700-800 וזה יקר לנו. לא מפריע לנו לישון במקום של לינה וארוחת בוקר בלבד אבל אם מדובר בארוחת בוקר בלבד לפחות שתהיה אפשרות לבשל בחדר וברימונים חרמון אין מעולם לא היינו בצימר והדרישות העיקריות הן שיהיה במרחק של לא יותר מרבע שעה נסיעה מהחרמון, שיהיה נקי מאוד ומחומם ובכלל שיהיה במקום שקט נחמד עם אווירה נעימה/כפרית/פסטורלית בחוץ. עוד דבר שחשוב לנו הוא שיהיה בו מטבחון קטן ומאוד היינו שמחים למראה ג'קוזי זוגי אם זה אפשרי במסגרת המחיר
טלוויזיה דיוידי וכל אלו ממש לא הכרחיים. לא נתנגד אם תהיה בחדר גם טלוויזיה אבל סביר להניח שזה הדבר האחרון שיעניין אותנו
לגבי המחיר- 400-500 ש"ח ללילה (באמצע שבוע), ארוחת בוקר ממש לא הכרחית האם הדרישות שלי מוגזמות? או שקיימים צימרים כאלו?

MeAndThatsIt

New member
תיקון לגבי המרחק

גם מרחק של 20 דקות או אפילו 30 דקות (גג) נסיעה זה בסדר, אבל עדיף כמה שיותר קרוב

drtrip

New member
בקתות בערפל-זה ה..מקום בשבילכם!!!

המקום קרוב לחרמון, נמצא ליד מסעדת גבינות נמרוד, מקום פסטורלי, שקט, מדהים ביופיו, ללא טלויזיה או DVD הכי קרוב לטבע שיש,יש מגוון צימרים עם מגוון מחירים, תבקשו את תמיר או לילך תמסרו להם שהגעתם מתפוז ותבקשו מחיר טוב,אני בטוחה שיבואו לקראת. תמיר-050-4090471.

למעלה