מחפשת צימר רק שישי שבת!

מחפשת צימר רק שישי שבת!

למה כל הצימרים זה גם בחמישי??
יש אנשים שעובדים גם בימיי שישי /-:

אני מחפשת באזור הצפון , וגם לא יקר בבקשה...
ב -1.7

תודה לעוזרים

אפשר להבין אותנו

זאת הפרנסה שלנו,ובענף הזה כמו ענפים רבים במשק,עובד על פי הצע וביקוש,כאשר יש ביקוש ל-2 לילות,אני לא רואה מישהו כולל את שיגיד אני צריך להתחשב באלה שרוצים לילה אחד אני אתן לה לילה אחד.ההמלצה שלי היא לחכות את סמוך מאד לתאריך המבוקש,אני מבטיח לך שאם בעל צימר יהיה פנוי ב-27-28 ליוני הוא יתן לך לילה אחד,חודש יולי הוא יחסית חודש מבוקש,וסביר שבסוף השבוע שאת רוצה יהיה ביקוש גדול,לכן אולי כדאי לנסות באמצע שבוע שם כמעט בטוח יתנו לך לילה אחד ,ואם בכל זאת את רוצה סוף שבוע כדאי לעשות מאמץ להגדיל את התקציב ולקחת 2 לילות,כך גם תספיקי לראות ולבלות יותר,בכל מקרה אני ממליץ לך להיכנס לאחד האתרים של הצימרים,שם יש מקום שאפשר להשאיר בקשה לצימר שבה את מציינת תאריך,מספר לילות מבוקשים,אזור בארץ,בקשה זאת מגיעה לכל המפרסמים באתר למייל,ומי שמסכים לתנאי הבקשה ישלח לך הצעה במייל (שתשאירי שם) או יתקשר אלייך אם תעדיפי לדבר בטלפון.

סליחה אבל...

זה סוג של "לא פייר" , אנחנו לא עושים זאת בכוונה...
הימים היחידים שבו אנחנו יכולים להנות קצת זה רק ימיי שישי שבת...
כמו שלכם יש עסק פרטי, גם לנו יש עסק פרטי ואין מי שיכול להחליף אותנו בעבודה בימיי שישי, ואין לנו מחליפים..
&nbsp
צריכים לחשוב גם על אנשים אחרים שיכולים רק שישי שבת.. ואפילו אולי התקציב אפשרי זה רק שישי שבת- זה אותו דבר מבחינתי.
&nbsp
ולחכות לדקה ה90 זה משהו שבכלל לא במחשבות...
לחשוב על זה שהיום מאי ואני רוצה לסדר הכל ל1.7
&nbsp
ושוב... תודה אם מישהו יכול לעזור
תודה

באמת צריך לחשוב על האנשים שיכולים רק שישי אבל

אבל אחרי שחשבתי ,חשבתי מה אני אגיד למנהל הבנק שלי שהתקשר אלי כמו אל רבים אחרים..... נו באמת את מדברת כמו בתקופה הסוציאליסטית של ימי הקמת המדינה,אנחנו כבר 30 שנה תחת שילטון קפיטליסטי,(יש אומרים חזירי)וכל המשק מתנהל לפיו,אבל אני שבכלל לא קפיטליסט,אפילו סוציאליסט לא קטן ארים את הכפפה ואקבל אותך ללילה אחד ,(אקווה שמישהו ירצה ליל יום חמישי) אז צרי איתי קשר בפרטי ואתן לך פרטים ואפנה אותך לאתר שלי

אוי "ממש תודה" - ושוב חברים- איפה יש פנוי לשישי שבת ב-1.7.??

אין קשר מה שאתה אומר "תחת שילטון קפיטליסטי"
יש אנשים כמוני שיכולים רק שישי שבת בל שום הסבר מעבר לזה.
&nbsp
תודה רבה אבל אני בטוחה שאמצע במקומות אחרים לקבלת סופ"ש ...
&nbsp
&nbsp
תודה

יש קשר ועוד איך

זה התחיל בזה שפנית והתלוננת שאי אפשר למצוא לילה אחד בסוף שבוע,ואחרי שהצעתי לך אצלי,את אומרת לא צריך אני אמצא,מה שנותר זה רק לאחל לך בהצלחה,אל תשכחי לספר לנו על החוויות מהמקום שתהיו בו .

שלום, אני לא בעלת צימר ואין לי שום אינטרס, אבל אני לא מבינה

מה ההבדל בין זה שאת תאבדי יום פרנסה אחד ולא תעבדי בשישי, לבין שהצימר יפסיד יום פרנסה אחד?
למה את זאת שרוצה לצאת לחופשה, והוא צריך לבזבז כסף ולא לאכלס אנשים שרוצים לשלם על שני לילות? הביקוש עובד כאן לטובת הצימרים.
עם זאת, בעונות פחות מבוקשות ההיצע הוא לטובתך ותוכלי למצוא צימר ללילה אחד.

אפשר יותר פרטים?

יש לי מקום אירוח ביישוב מנות שבגליל המערבי.
האם תוכלי למסור יותר מידע לגבי הרצוי לך?
כמה אנשים ?
איזה צימר? פשוט/מפואר ? רמת מחיר?
תודה
דודו

למעלה