מחפשת צמחים שיועילו לי...

מחפשת צמחים שיועילו לי...

קניתי תה לואיזה+לימונית שיעזור לי להרדם... קצת קשה לי להרדם כניראה בגלל שאני לא ממש רגועה... היתי רוצה גם צמח או תרופת סבתא שתרגיע אותי וגם תעזור לי לישון. אומרים יין ישמח לבב אנוש..... אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי לשתות יין במיוחד כשאני עובדת.. ואולי אפשר גם לשתות יין ללא אלכוהול... האם יש משהו שיוכל שיעזור לי להיות שמחה?

ה מוזה

New member
הוו יש הבדל גדול

בין להיות רגועה ובין להיות שמחה
אני מצרפת לך קישור מאוד מומלץ שכתבה עבורנו מורגי : צמחי מרפא? בכוס התה שלכם! על כל הצמחים שאפשר להכין מהם חליטות לתה חלקם גם יעזור לך לרגיעה ולהרדמות ,בנוסף ידוע שתה מצמח הולריאן גם הוא, מרגיע ומסייע להפחתת לחץ ומתח מאוד מומלץ אפילו להדפיס את המאמר ולשמור בנוסף מספר עצות סבתא שונות שעוזרות להרדם תמצאי גם כאן מה גם שאת כל צמחי המרפא לתה,תוכלי גם לשתות כוס אחת מהם במהלך היום כך שכשאת עובדת תהיי רגועה יותר אבל לא שיכורה מיין
יין אדום ,אגב מומלץ ע"פ הסבתות או יותר הסבים כוסית אחת ביום לבריאות הגוף [ משהו שעם הזמן גם הוכח מדעית ]

ננא

New member
צמחים לשינה והרגעה

היי, לשינה טוב לשתות כשעה לפני השינה תה לואיזה. להרגעה טוב לשתות במשך היום תה בבונג ביחד עם לבנדר, זה מרגיעה ומרומם את מצב הרוח. אגב: עדיף לקנות את צמחי המרפא בתפזורת מחנות טבע, מאשר בשקיות מוכנות. לבריאות,

שאלה לגבי צמחים לשינה ולהרגעה

תה צמחים בבונג ולונדר יש להם טעם לוואי? או שהם טעימים? ממתינה לתשובה דחופה יש לי אמא עם נדודי שינה רציניים של שבועות על גבי שבועות ללא שינה טובה (2-3 שעות בלילה), ואף רופא לא נתן לה פתרון יעיל וטוב.

ננא

New member
צמחים לשינה

היי, תה צמחים בבונג ולבנדר אין להם טעם לוואי, להפך הם טעימים. לשינה טובה טוב לשתות תה לואיזה לפני השינה. אך כפי שציינת אם לאימך ישנם נדודי שינה כה רציניים, כנראה שיש לה בעיה מסויימת המעסיקה אותה יומם וליל. לכן צריך גם לטפל בשורש הבעיה, ולא רק לתת משהו לשינה. אני ממליצה לגשת למטפל/ת בתחום הרפואה המשלימה על מנת לברר בדיוק ממה נובעים נדודי השינה של אימך בכדי לקבל טיפול מקיף יותר. בהצלחה,

תודה על העצה אך

היא הייתה עד לא מזמן מטופלת אצל רופא בתחום ברפואה משלימה, והוא אמר לה שהטיפול לא עוזר ולא משפיע ואין טעם להמשיך בטיפול. כמובן שאין לה בעיות נפשיות כי גם את זה בדקו והתזונה שלה בסדר וגם את זה בדקו אז ככה שהיא עדיין עירנית בלילה וביום אבל הכל בסדר מבחינת כל הבדיקות. חשבתי אולי שזו תופעת של גיל המעבר, אבל לא יודעת וגם לא שמעתי על תופעה כזו בגיל המעבר.

ננא

New member
חוסר שינה

היי, גם אם התזונה נכונה, אולי אמך שותה יותר מידי קפה במשך היום והערב, או שמא היא שותה משקאות כגון קוקה קולה, המכילים הרבה קפאין וגורמים לעירנות יתרה. או האם היא אוכלת הרבה ממתקים, דברי מאפה מתוקים, שוקולד וכו' במידה והכל בסדר ותקין, יש אפשרות לעשות בדיקה אינני זוכרת בדיוק את השם זה מכון לבדיקת השינה, כדאי לברר בקופת חולים, ואולי משם תבוא הישועה. לבריאות,

זה ממנה והלאה היא אנטי

קפה, קולה שותה רק מים מינרלים וסודה, לא אוהבת מתוקים ועוגות- דיאטנית. אז ככה שזו לא הבעיה אבל תודה על הניסיון לעזור.

אני חייב שתסבירי לי את משמעות

הכינוי שבחרת. בבקשה. זה מרתק אותי. כמה זמן את לא נירדמת. את יכולה לבקש בבית מרקחת הומיאופתי תמיסת אם של pasiflora + avena sativa + tilia כולם צמחים בטוחים. קחי 20 - 30 טיפות במעט מים או מיץ X פעם פעמיים ביום משך 3 - 4 ימים. אם זהו מצב כרוני חבל לך על הזמן כי זה עמוק ודורש בירור יסודי יותר.

לא נרדמת בשל מחשבות...זה מה שבטוח

תודה על התמיסות... קיבלתי המון הצעות אני צריכה לבחור את הטובה מבין כולן לגבי הניק שלי... זה קצת מסובך...ואולי קצת אישי... ועכשיו ..אחרי בדיקה קצרצרה של הפרופיל שלך..חשבתי לשלוח לך מסרון... מקוה שהלב שלך יעמוד בזה... (-:

../images/Emo42.gif בוקר טוב תודה על הקרדיט

ומקווה שישנת טוב הלילה. הלב שלי חש בטוב תודה. אם תרצי אז אני מוכן לפרש לך את הכינוי הזה. ואם כן זה יהיה במסר אישי. אדם לא בוחר לעצמו שם או כינוי סתם ככה. זה כמו קוד, סיסמה. זו מוסיקה. יום טוב לך. אלישוע.

למעלה