מחפשת צעצועים לחצר ריקה בארגון המטפל בילדים בכל הגילאים- צעצועי חצר הארגון בראשל"צ
T tyran8 New member 2/9/07 #1 מחפשת צעצועים לחצר ריקה בארגון המטפל בילדים בכל הגילאים- צעצועי חצר הארגון בראשל"צ
O omer המקורית New member 2/9/07 #3 נראה לי שמשה דיין ישמח לשרת את המטרה החשובה של טירן. השאלה אם יש אפשרות לשנעו לחבר שלנו בסגולה ואני אעביר לטירן. דניאלה
נראה לי שמשה דיין ישמח לשרת את המטרה החשובה של טירן. השאלה אם יש אפשרות לשנעו לחבר שלנו בסגולה ואני אעביר לטירן. דניאלה
O omer המקורית New member 3/9/07 #7 שוקולתה, אמרתי שאגיע לאחר ראש השנה.. אני ממש לא בכיוון, וגם הבהרתי את זה כמה פעמים. את יודעת שברגע שאוכל, אגיע, מה עוד שגם לא קבענו כלום, ולא זכור לי שמחכה משהו עבורי. סורי, אם נשמע קצת כועס, אבל עמוסה מאוד מאוד. דניאלה
שוקולתה, אמרתי שאגיע לאחר ראש השנה.. אני ממש לא בכיוון, וגם הבהרתי את זה כמה פעמים. את יודעת שברגע שאוכל, אגיע, מה עוד שגם לא קבענו כלום, ולא זכור לי שמחכה משהו עבורי. סורי, אם נשמע קצת כועס, אבל עמוסה מאוד מאוד. דניאלה
ש שוקולתה New member 3/9/07 #8 לא יש לך להעביר למיכאלה עם יכולה ???????????? עם את לא יכולה אמרת ב1 לחודש משהו כזה . לא לא כועסת בסדר מבינה אותך שיהיה לך חג שמח ושנה טובה ומתוקה ושבוע טוב לך
לא יש לך להעביר למיכאלה עם יכולה ???????????? עם את לא יכולה אמרת ב1 לחודש משהו כזה . לא לא כועסת בסדר מבינה אותך שיהיה לך חג שמח ושנה טובה ומתוקה ושבוע טוב לך
א אנסטסיה של הצבים New member 2/9/07 #5 השנה הזו כבר לא - הבן שלי בגן עיריה ולא אוכל להתעכב אפילו דקה בדרך.
א אנסטסיה של הצבים New member 2/9/07 #6 יש לי גם מגלשה קטנה פרסמתי מקודם באתר אגורה. אבל תצטרכו ממש להזדרז, פרסמתי באגורה בשביל שיקבעו איתי ויקחו, אין לי מקום לשמור. מצטערת. אני בהוד השרון.
יש לי גם מגלשה קטנה פרסמתי מקודם באתר אגורה. אבל תצטרכו ממש להזדרז, פרסמתי באגורה בשביל שיקבעו איתי ויקחו, אין לי מקום לשמור. מצטערת. אני בהוד השרון.