מחפשת קורס בהוראות יוגה לילדים

• פותח הנושא nlkl
  • פורסם בתאריך

nlkl

New member
מחפשת קורס בהוראות יוגה לילדים

אני עוסקת ביוגה מספר שנים, לאחרונה התחלתי ללמד את האחיניות שלי יוגה. למרות שיש ידע ביוגה אני מרגישה שהדרך שאני מלמדת חסרה או לא ממש מתאימה לילדים. לכן אני מחפשת קורס מקצועי המלמד כיצד ללמד יוגה לילדים. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקומות בהם מלמדים את התחום. תודה נוגה

שני קורסים

יש קורס במכללת רידמן, ועוד קורס בוינגייט- שניהם נחשבים רציניים ומקצועיים. לאחרונה נפתחו עוד כמה קורסים של יוגה לילדים- אבל אני לא מכירה את המורים והרמה.

סטיוויה

New member
ארגון מורי היוגה פותח באוקטובר

השתלמות יחסית קצרה(10 מפגשים)אבל מאד ממוקדת,בהדרכת אלינור בן דב ועדו מורה,למיטב זכרוני שמה שרית. ההשתלמות הזו נותנת כלים מעשיים בבניית מערך שיעורים לילדים.הקורסים של המכללות מכניסים גם תכנים שקשורים לאנטומיה ופיזיולגיה,התפתחות הילד ומשלבים בתוכם תרגול יוגה כחלק ממערך הלימודים. אם בא לך ללכת על קורס נרחב וארך יותר-אז מה שדארמה המליצה יתאים לך. אם את מעוניינת לקבל כלים מעשיים לעבודה עם ילדים כדאי לך להתעניין לגבי ההשתלמות(זה בקיבוץ עין שמר,ליד בנימינה).יש מידע באתר www.isyoga.co.il בחלון "פעילויות האירגון". בהצלחה ובהנאה

dindin6

New member
יש קורס מורים ליוגה לילדים בווינגיט

קורס מורים ליוגה לילדים בווינגיט, מרכזת הקורס היא רונית פרג. צירפתי לך את כתובת האתר שלה- יש שם פרטים על הקורס וכיצד לייצור איתה קשר. www.geocities.com/ronitpereg בהצלחה

למעלה