מחפשת קט סיטר בבאר-שבע

herouth

New member
מחפשת קט סיטר בבאר-שבע

הפעם אני מחפשת בשביל אמא שלי, ששברה את היד ולא יכולה לרוקן את הארגז של החתולים בעצמה. אני בתל-אביב והיא בבאר שבע, ואין לה חברים חובבי חתולים שמוכנים לעשות את זה.

אז התשלום עלי, אני רק צריכה מישהו שיבוא לפחות פעמיים בשבוע אליה הביתה לנווה-זאב לנקות את הארגז למשך מספר שבועות. פעם אחרונה שהארגז נוקה היה כשהגעתי אליה ביום חמישי האחרון!

אנא המלצותיכם למישהו אמין שקשישה בת 76 לא תפחד להכניס אותו הביתה.

היא ניסתה לפנות לשירות של מתנדבים שעוזרים לקשישים עם בעלי חיים שקיים בבאר-שבע, אבל הם לא מוצאים מתנדב שמוכן להגיע לנווה-זאב.

(ואני עדיין צריכה קט סיטר לעצמי בתל-אביב לפעם הבאה שאגיע אליה הביתה - ראו את ההודעה הזו (שלצערי ההמלצה שיש בה איננה מתאימה))

Yukita

Active member
מנהל
בבאר שבע יש אוניברסיטה

כדאי מאוד לתלות מודעות בקמפוס - יתכן שהפתרון במקרה זה יימצא בעזרת סטודנט/ית חובב/ת חתולים.

herouth

New member
תודה, אבל אני לא נמצאת שם.

אני נמצאת בתל-אביב. אני לא יכולה לתלות מודעות בבאר-שבע. אם הייתי שם, הייתי מנקה את הארגז בעצמי...
&nbsp
אגב, המתנדבים של אותו ארגון שמסייע לקשישים הם סטודנטים, וזו בעיה, מכיוון שסטודנטים גרים ליד האוניברסיטה, שזה רחוק משכונת נווה-זאב, וקשה להם להגיע לשם. זו הסיבה שהיא לא מוצאת מתנדב.

Yukita

Active member
מנהל
מה עם לוחות מודעות אלקטרוניים של האוניברסיטה?

ולוחות מודעות אלקטרוניים כלליים של באר שבע?

יש גם אתרים בתשלום, למשל helpbook, שם את יכולה קודם לחפש ללא תשלום ואז כשאת רואה מועמדים מתאימים להירשם בתשלום כדי לקבל פרטי קשר שלהם. כמובן צריך לשאול את כל השאלות ולבקש המלצות ומה שנראה לנכון.

אם צריך, אני מוכן לנקות לה עכשיו

אני לא יכול להתחייב לתקופה לצערי אבל כרגע אני מוכן ללכת אלייה ולנקות ואני לא צריך שישלמו לי.
לפחות זה יקנה לך עוד זמן למצוא מישהו שיעשה את זה באופן קבוע.
אני נייד על אופניים אבל אם היא גרה בקומות אלך אלייה ברגל (מקווה שזה לא בסוף העולם, אני משכונה אחרת) כי לא יכול להשאיר אופניים למטה.
בכל מקרה אני זמין לזה עכשיו, אז אם רוצה דברי איתי

ועוד מקום לפרסם בו זה

קבוצה של טבעונים באר שבע.אני חבר בה , יש שם המון סטודנטים, אם רוצה אפרסם לך שם

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי שווה להשקיע במתקני שירותים אוטומטיים?

למעלה