שעות ??????? ../images/Emo12.gif
לא צריך להגזים. אומנם ערבוב הצבע בצורה אחידה מאריכה את משך הלישה, אבל בכל זאת.... למה שעות ? אולי שיטת הלישה שלך לא מדוייקת, שלא כמו בלישת בצק שמרים, שבו צריך לפתוח ולמתוח את הבצק כמה שיותר, כאן צריך ההפך - לסגור את הבצק, ללוש אותו כלפי פנימה, לתוך עצמו. מה שכן אני יכולה להציע לך הוא לא לצבוע את הבצק כלל, ואם בכל זאת צריך, אז עם מכחול עבה לצבוע אחרי הלישה וההנחה שלו על העוגה. פחות יפה לטעמי והצביעה לא תהיה אחידה כל כך - אבל זה קיצור דרך. ישנם גם צבעי מאכל בספריי, אם תנערי טוב ותתיזי ממרחק אחיד, יכולה לצאת לך תוצאה לא רעה. הבעיה איתם שיש להם ריח של מנטול, אני קניתי ולא סובלים אצלי את הריח, אלא אם כן אני מאווררת אותה טוב וגם מטפטפת טיפת תמצית ריח תות/פסיפלורה. בהצלחה לך.