מחפשת קיצורי דרך

m a m m y

New member
מחפשת קיצורי דרך ../images/Emo152.gif

כל התהליך של הלישה והצביעה לוקח לי שעות והורג אותי. קורה לא פעם שאני מוותרת על עוגה באמצע כי השלב הזה לוקח כלכך הרבה זמן. מישהי ניסתה אולי להשתמש במיקסר עם בצק סוכר? (אני משארת שעם רוייל אייסינג אפשר)
 
שעות ??????? ../images/Emo12.gif

לא צריך להגזים. אומנם ערבוב הצבע בצורה אחידה מאריכה את משך הלישה, אבל בכל זאת.... למה שעות ? אולי שיטת הלישה שלך לא מדוייקת, שלא כמו בלישת בצק שמרים, שבו צריך לפתוח ולמתוח את הבצק כמה שיותר, כאן צריך ההפך - לסגור את הבצק, ללוש אותו כלפי פנימה, לתוך עצמו. מה שכן אני יכולה להציע לך הוא לא לצבוע את הבצק כלל, ואם בכל זאת צריך, אז עם מכחול עבה לצבוע אחרי הלישה וההנחה שלו על העוגה. פחות יפה לטעמי והצביעה לא תהיה אחידה כל כך - אבל זה קיצור דרך. ישנם גם צבעי מאכל בספריי, אם תנערי טוב ותתיזי ממרחק אחיד, יכולה לצאת לך תוצאה לא רעה. הבעיה איתם שיש להם ריח של מנטול, אני קניתי ולא סובלים אצלי את הריח, אלא אם כן אני מאווררת אותה טוב וגם מטפטפת טיפת תמצית ריח תות/פסיפלורה. בהצלחה לך.
 
זה לא אמור לקחת שעות

זה אמוק לקחת לא יותר מ 10 דקות עד שמגיעים לצבע אחיד. צביעה של רויאל קלה אפילו יותר. מה שכן את בצק הסוכר צריך ללוש בתנועות נמרצות כמו בצק שמרים....
 
ויש עכשיו בצק סוכר צבוע מראש

ראיתי בגרובשטיין ושאלתי במר קייק - אמור להגיע ממש בקרוב.
 

m a m m y

New member
בצק צבוע מראש יכול לעזור לי מאד../images/Emo13.gif

מה אני אגיד. כן לוקח לי המון זמן ללוש ולהגיע לצבע יפה בבצק. כל חתיכה לוקחת לי זמן ואם יש לי 4-5 צבעים אז בכלל.
 
הבצקים הצבועים החדשים שראיתי כאן

צבועים בצבעים חוורים למדי
אין ברירה, חייבים ללוש
 

אדלני

New member
אני משתמשת במיקסר עם וו לישה (של

הבצק), הוא יוצר אחידות בצבע ונותן ברק לבצק. מומלץ בחום!!!, מה שכן, הוא מרכך את הבצק, אך צריך להוסיף מעט קורנפלור בלישה שלפני העיצוב.
 
למעלה