מחפשת ראוטר טוב להוט?

מחפשת ראוטר טוב להוט?

אנחנו צריכים ראוטר לתשתית הוט שיתחבר להוט בוקס או פיבר בוקס, חשוב לנו שיהיה יציב וחזק, קטן מימדים, רשת אלחוטית לא משנה (בכל מקרה אנחנו מבטלים אותה) וממשק קל (בעבר היה tp-link והיה ממש אחלה)

k-don

Well-known member
למה ראוטר? אולי access point או switch?

בעצם אתם צריכים switch

cheif

Member
מנהל
יש לך כבר ראוטר

ההוטבוקס וההוטפייבר כוללים מרכיב של נתב כך שלא ברור מדוע את צריכה עוד אחד. תסבירי.

אנו חשים איטיות איתו וקריסות לפעמים

בנוסף הממשק שלו קצת בעייתי לקינפוג כתובות סטטיות
&nbsp
חשבנו אולי לקחת פייברבוקס כאופציה שניה, האם הוא יותר טוב?

cheif

Member
מנהל
אני מבין שיש לך הוטבוקס

אם זה כך, וההוטבוקס לא מספק את הסחורה, תהפכי אותו למודם (bridge) ותחברי אליו נתב עצמאי! מה התקציב שלך לנתב?

כן
הוט בוקס 2

תקציב עד 300 שקל כאשר יש עדיפות לראוטר כמה שיותר קטן ואיכותי - רשת אלחוטית לא חשובה לי כי אני מכבה אותה בכל מקרה.
רשת 1000 חשוב, יציבות, וממשק טוב (אם יש מוצר מומלץ של tp link אז מעולה)
&nbsp
לחילופין, אם הפייברבוקס יכול לספק סחורה טובה יותר אלחץ כדי לקבל אחד מהוט

(לא יצא לנו לעבוד איתו אז לא יודעים אם הוא טוב, מהיר, וממשק עדיף לקביעת כתובות MAC)

cheif

Member
מנהל
ה-C2 של TP-LINK עומד בדרישות שלך

ה-C2 של TP-LINK עומד בדרישות שלך

תודה, מה לגבי הפייבר בוקס? יש דעות?

או שהממשק זהה לגמרי להוטבוקס?
&nbsp
מישהו אמר לנו שהוא אפילו יותר איטי מההוטבוקס

rafid1

Active member
מנהל
אני רק הערה - זה בזבוז כסף מוחלט

הובוקס 2 (ללא האלחוט) הוא נתב גיגה קווי סביר לחלוטין, ואין שום צורך העזרים חיצוניים...
תתרגלו לממשק שלו וזהו. ממילא מבקרים שם פעם השנה... אולי...
ואם הוא "קורס" - תבקשי מהוט שיחליפו לך אותו באחד אחר תקין.

cheif

Member
מנהל
אני לא מסכים איתך

גם כנתב קווי, ה-HOTBOX 2 הוא מוצר נחות שחסר תכונות בסיסיות שניתן למצוא בכל נתב עדכני. כך למשל הוא לא תומך בקביעת כתובת IP על פי ה-MAC ואין אפשרות לשנות את כתובות ה-DNS. כיוון שכך הוא מתאים לשימושיים מאוד בסיסיים וכל מי שצריך משהו טיפה יותר מתקדם ימצא את מבוקשו רק בנתב אוניברסלי.

rafid1

Active member
מנהל
זה קורה (שלא מסכימים...)

אילו היה מדובר השימוש בWIFI - אני בהחלט מסכים. זה לא המצב.
לגבי IP לפי MAC - זה קיים (אמנם בצורה עקומה) והסברתי פעם כאן איך לתפעל את זה...
גבי IP סטטי (מה שנדרש לשואל) - כמובן שקיים
לגבי DNS - לא זוכר... תמיד אפשר להגדיר ברמת מתאם הרשת.

קווית, לי לא היתה כל בעייה איתו בקצב 100M, כולל הורדות בP2P. אולי ב200 יש כבר בעיות ...

בכללי, תמיד טוב לרכוש נתב גיגה מודרני AC1200 לפחות, ושאופציה לWIFI תהיה ראוייה. הוא גם לא יקר (במקומות שאני קונה - ~130 ש"ח...) , אבל זו לא הדרישה כאן.

עקומה מידי

ההוטבוקס זה מוצר נחות שלא ברור לנו בכלל למה לא להביא מוצר קצת יותר טוב או לפחות תוכנה יותר טובה.
בסכום של 300 שקל ואפילו 200 (שזה סכום סביר לטעמנו) אפשר להתקדם פלאים בחומרה וממשק, ותכל'ס לא ברור למה חברה כמו הוט לא יכולה לקנות מוצר איכותי ללקוחות שלה - כמו בזק לדוגמא שנותנת ראוטר dlink איכותי
&nbsp
קביעת כתובת סטטית - סיוט
אי אפשר לשנות DNS
המודם כשלעצמו נראה בקושי סוחב (אין לי מושג איזו חומרה יש שם, אבל בטח לא משהו פיגוזי) וזה בלי רשת אלחוטית (באלחוטי יש לנו נקודת גישה חיצונית מחוברת בכבל - 1000 שלי cisco)
&nbsp
המינוס הבאמת גדול זה עוד מוצר שיושב לנו במזנון
&nbsp

rafid1

Active member
מנהל
לראוטר *עובד* - כמעט ולא מתמשקים ביום יום

והוטבוקס "קווית" - עובד. אולי 2-3 פעמים בימי חייו בכלל נגעתי בו. לא מעניין בכלל הממשק שלו.
אבל למי שרוצה לבנות מגדל של קופסאות - סבבה לו...
אני יכול למכור לך שניים שיירדו מהמגדל...

למעלה