מחפשת רופא/ה סינית שהיא גם ד"ר

מחפשת רופא/ה סינית שהיא גם ד"ר

אשמח מאוד לקבל המלצות על מטפלים טובים שהם גם רופאים, עדיפות לאיזור הדרום, אבל גם ת"א/ירושלים יכולים ללכת... תודה רבה

ינוקא1

New member
עדיף בדרך כלל מטפל שאיננו ד"ר.

המדובר בשני מקצועות עם צורת חשיבה שונה. מטפל שהוא גם רופא זה ממש לא אומר שהוא מטפל טוב. במקרה הגרוע המדובר במישהו שעשה קורס צ'וקומוקו של חצי שנה לעומת ארבע שנות לימודים של מדקר מקצועי. כך שההמלצה שלי היא דווקא ללכת למדקר מקצועי וטוב , זה גם יצא לך זול יותר בדרך כלל. היוצא מהכלל זה ד"ר שעשה "הסבה" ואינו מתעסק יותר ברפואה רגילה אלא מקדיש את כולו לרפואה סינית - יש כמה כאלו באיזור ת"א.: ד"ר ראובן ברק , ד"ר ראול רודריגז , ד"ר ניר עמיר , פרופ' משה שטרנפלד , ד"ר בסיה גרינברג (שזכיתי ללמוד ממנה קצת). אני מניח שיש עוד שאינני זוכר. בהצלחה.

מטפל שהוא גם רופא

אני מסכימה שצורות החשיבה שונות. הרעיון שלשמו אני מחפשת מטפל שהוא גם רופא זה בגלל שנמאס לי לדלג בין שני העולמות. בשביל לקבל הפניה לבדיקות דם אני צריכה רופא רגיל, ואז כמובן שהוא מציין את הבדיקות שנראות לו חשובות ולא מה שאולי יהיה חשוב למטפל... וכו' וכו'.... זה מתסכל כל הפיזור הזה.... ולכן העדפתי מטפל שהוא גם ד"ר - ולא חלילה בגלל שהוא יותר טוב בהכרח ממטפל מקצועי. תודה רבה על העזרה. *וסליחה שעניתי רק עכשיו. משום מה לא הגיעו אלי התראות על תגובות.

מסכים מאוד עם ינוקא1

ישנה עדיפות לרופא שהתחיל והתמחה ברפואה קונבנציונלית ועכשיו מקדיש את כל כולו ואת כל מרצו וזמנו לרפואה סינית וטבעית. כך אפשר להנות מכל העולמות - רופא שסיים לימודים בפקולטה לרפואה ומתוך היותו רופא "סטנדרטי" בחר להתמחות ברפואה סינית טבעית ועבר הכשרה בבתי ספר לרפואה ביפן וסין.

למעלה