מחפשת רמזים... :cool:

• פותח הנושא sha1
  • פורסם בתאריך

sha1

New member
מחפשת רמזים... :cool:

נראה שאני נמצאת במן תקופת שהייה כזו, שבעצם שום דבר לא זז לשום מקום, לדעתי הכל תלוי בי, אני מנסה ``להתעורר`` ולא מצליחה, כאילו משהו מונע ממני לקום להתעורר, לעשות דברים לעצמי, הכל תקוע מכל בחינה. מה יוכלו להגיד לי הכוכבים, מה צפוי לי בכל בחינה שהיא שתוכל לתת לי את הרמז את הפתח לאור, ליוזמה. תודה.

תומר___

New member
יו..

אני מזה מזדהה איתך.., הייתה לי תקופה ארוכה כזאת גם, תשאירי פה את פרטי הלידה שלך ואני ינסה לברר מה הכוכבים אומרים. תומר.

sha1

New member
קודם כל...

ישנם אנשים שצורם להם לראות שגיאות הגייה ואני ביניהם מתקנת אותך לא ינסה אלא אנסה, אין מה לעשות פשוט לא יכולתי להתאפק. עכשיו... התאריך שלי הוא....... 11.4.1976, נולדתי בבוקר לא יודעת באיזה שעה.

sha1

New member
וחוץ מזה....

אם אתה כל כך מזדהה איתי, מה אתה עשית בעניין, יצאת מזה? או לא?

תומר___

New member
ועוד משהו -

מצטער תעבירי את השאלה למשהו אחר, אני מתחיל ומפה ללא שעת לידה רק מבלבלת אותי יותר .. ועוד משהו - אני מנסה לשפר את לשון בימים אלה ומשלים חלקים של חומר לבגרות אז .. אני מבטיח להשתפר .. ;-) תומר.

sha1

New member
אם אני לא טועה...

נראה לי שהשעה היא 9.00 בבוקר. בהצלחה בבגרות.

לשאול את הכוכבים..

נראה שאת זקוקה כעת לתמונת מצב כוללת, ולא תשובות כמו `מה צפוי לי`. פוטנציאל הוא גם שאלה של מימוש, ויש תקופות סטטיות בחיים, שאנו זקוקים להן לצורך עיכול, החלטה על כוון חדש, ויציאה מחודשת למצבים של בצוע. אז.. קחי את הזמן שלך, ואת פסק הזמן הדרוש לך. ובמקביל, לדעת מה הכוכבים `אומרים` על זה, צריך לעשות מפה מליאה, ולא לשאול משהו כללי כל כך, שבאמת לא מקדם אותך למקום מעשי כלשהו.

sha1

New member
תודה יאיר.... :cool:

ומה המפה תעזור, איזה פרטים אני צריכה לתת כדי לדעת מה אומרים הכוכבים?

תפקיד המפה האסטרולוגית

ובכן, מפה אסטרולוגית היא בעצם התבוננות בצומת דרכים, המייצגת את הקוד הרגשי שלך לעומקו. מודלים של התנהגות רגשית או זוגית, הרגלים, מודלים התנהגותיים של ההורים ושל זוגיות בכלל ועוד ועוד - את כל אלה אפשר לראות ולהבין במפה אסטרולוגית ולנתח לעומק, להצביע על אפשרויות ונקודות פריצה, כמו גם להבין נקודות כשל כאלה ואחרות. אולם אי אפשר לעשות זאת בפורום בשום צורה, אלא בפגישה אישית שבה נכנסים לעומקם של דברים, ולא עונים בקצרה בכמה שורות בפורום הזה.

למעלה