מחפשת רעיון לבלוי בסביבות מצפה רמון

אדם 08

New member
קיטרינג חליב ../images/Emo238.gif

שלום, אנחנו עורכים לאמא יום הולדת הפתעה 50 בקיץ הקרוב. אני מחפש קיטרינג לאירוע בחצר ביתי באשדוד ל60 איש בערך. אנחנו מעוניינים באוכל חלבי (פשטידות,פסטה,מאפים, סלטים וכו') וקינוחים. אנחנו מחפשים עסק שיספק גם כיסאות ושולחנות וציוד שיחמם את האוכל. מישהו יודע להמליץ מניוסנו על עסק אמין, טוב למטרה הזו?

מחפשת רעיון לבלוי בסביבות מצפה רמון

לרגל יום ההולדת החמישים של בעלי הזמנתי עוד שלוש זוגות ללילה במלון במצפה רמון הכוללים גם רכיבת אופניים בשבת. ביום שישי ה25/2 הייתי רוצה לבקר באתרים מעניינים כגון חוות שיש להן הדרכה מקומית או אטרקציה אחרת שכוללת פעילות למבוגרים באזור. משהו חוויתי שלא רואים כל יום . מה מומלץ בסביבה והיכן כדאי לאכול את ארוחת הצהריים? תודה!

חסכי אנרגיות

המלון שבחרת יכול להציע לך את מקסימום האפשרויות באיזור ,במינימום מחיר . מצרפת כתבה על האיזור וממליצה על בית השוקולד באיזור התעשייה. חופשה נעימה

תודה! אבל..

ראשית בחרנו במלון קטן המיועד לרוכבי אופניים שהבעלים נסע לחו"ל כך שאני זקוקה לעזרה "מבחוץ". שנית, הכתבה ששלחת מצויינת ואני אתקשר לוודא האם החוות המוצעות בדרך למצפה עדיין מתפקדות רק שבית השוקולד נסגר...במצפה אטרקציות צצות כמו פטריות וגם נסגרות לצערי, ולכן הייתי זקוקה למידע עדכני. תודה בכל אופן אגב, יש לך כינוי מקסים!

ולך חסרה אות בסוף ../images/Emo6.gif

תביאי תביאי את הכתובת של המלון ותצייני מחירים אם אפשר נשמע לי מענין. תחנסי לאתר של מלון מצפה רמון ותעתיקי את כל האפשרויות. מלבד זאת לבקר במרכז המבקרים במצפה רמון ובחוות האלפקות תוכלו לעשות טיול ג'יפים לאיזור המכתש הגדול והנגרייה לבקר באתר של הכושים העבריים בדימונה לבקר בחוות בודדים כדוגמת החווה של דן דן בולוטין ויש עוד כמה שמייצרות גבינות או מוצרים העשויים מסברס למשל. הצריף של בן - גוריון בשדה בוקר ושמורת נחל צין . אני מניחה שאם תקישי בגוגל על הכתובות שציינתי תקבלי מידע נוסף.

לא חסרה

זה נ"מ מהזמן שהממתק שרת שם
לא ידעתי שיש לכושים העבריים אתר, אבדוק , זה נשמע מעניין, תודה! המלון הוא מלון ואולי מלונית לרוכבי אופניים: IBIKE יש אתר ואחרי שאהיה שם אוכל לחוות את דעתי 580ש"ח ללינה וארוחת בקר תודה על כל העזרה!!!

Ofra m

New member
היי לכולם

מבקשת רעיון, לבתי יום הולדת בעוד שבועיים, אני רוצה להפתיע אותה בטיול עם לינה באיזה מקום...אנחנו שלושה בוגרים {ילד בן 19} כלת השמחה בת התשע ותינוקת...יש למישהו רעיון? לאן?

maybesure

New member
בישוב כחל

התארחנו לא מזמן בצימרים משפחתיים. הצימרים ברמה פשוטה יחסית אבל נוחים לאכסון של עד 8 אנשים בצימר אחד. יש ג'אקוזי גדול בסלון - כך שניתן לעשות לה חגיגה בג'אקוזי
אבל לזכור להביא בגדי ים. למקום קוראים "חן בגליל" הבעלים איציק נחמד מאוד, ענה לכל שאלותינו וכיוון אותנו לכל מה שרצינו בסביבה: בית מאפה, מסעדות, אטרקציות, אתרים.. המחיר גם היה סביר ביותר. טיולים באזור: ניתן לעשות טיולי רכיבה בחוות ורד הגליל, ביקור בכנסיית "דומוס גלילאה" המפוארת - שווה ביותר! - הביקור חינם ובהדרכה צמודה. אפשר להגיע למעלה גמלא לצפות בנשרים - אם כי בחורף פחות מומלץ - הרוחות שם חזקות ולא נעימות. אפשר להגיע לאניעם ולשוטט שם בין גלריות האמנים - מומלץ! יש יצירות יפות מאוד וגם כמובן שופינג ויש כה בתי קפה שכייף לעשות בהם הפסקה.

אוהבת את מצפה רמון

איזה כייף לכם. לגבי בית השוקולד, אני המומה שהוא נסגר, את בטוחה? היינו שם לפני 3 חודשים בערך, היה מדהים. באיזור התעשייה של מצפה רמון יש מפעל ייצור סבונים טבעיים, ניחוח טבע, עושה סבונים וקוסמטיקה טבעית בריחות מדהימים. אני אישית חולה על הסבון שלהם עם החלב עיזים. הוא לא פתוח בשבת, לכן מומלץ להגיע לשם ביום שישי. לא רחוק משם, עדיין בא"ת יש מסעדה קטנה, ביתית, נדמה לי שקוראים לה הצוק, מאוד נחמדה, אוכל ביתי, מחירים סבירים. בערב אני ממליצה לכם לאכול בחדר האוכל של מלון פונדק רמון, אוכל מדהים ובשפע, מחירים סבבה, שירות מכל הלב. מה שכן, כדאי להזמין מקומות מראש. חוות הבודדים: חוות קורנמל - מקום נחמד קטן וצפוף בסופי שבוע, אפשרות לאכול ארוחת בוקר. יש גבינות צאן מדהימות (אבל חזקות בטעם), למי שאוהב. מול שדה בוקר יש את כרמי עבדת - יקב נחמד עם חנות מזכרות קטנה וחביבה. חוות נאות - גם גבינות צאן מדהימות, החל מרכות ועד קשות. יש שם גם מסעדת בשרים חביבה (ממש לא זולה), הבעלים של המקום הוא הבעלים לשעבר של גאוצ'ו (לפי מה שנאמר לנו). זית במדבר - אם לא תתאמו מראש, אין עם מי לדבר. בשדה בוקר - מאחוזת הקבר של דוד ופולה בן גוריון יש נוף מ-ה-מ-ם, שלא רואים כל יום. במצפה רמון יש לך את חוות האלפקות. ובמדבר כמו במדבר, קחו את הזמן ותהנו.

מזל"ט לאמא ../images/Emo65.gif

נסה לשאול בפורום מתכונים של תפוז או בפורום אוכל של YNET אני הייתי פונה לאחת המסעדות באיזורך, ויש מנסיוני באשדוד כמה משובחות ולא יקרות ומזמינה מהם את הכיבוד. תתפלא אבל בשורה התחתונה זה עשוי לעלות פחות מקייטרינג. חברה לציוד ורהוט אני מניחה שתמצא בדפי זהב. עד מאה ועשרים

מיכלג10

New member
גם אני חגגתי לאמא שלי...

בוקר טוב, יש לי עבורך בדיוק מה שאת צריכ ובמחיר ששווה לכל ביס יש שתי חברוץ קיטטרינג מעולות ומומלצות לאחת קוראים - petite לבחור קוראים יוסי , אין לי מילים לתאר כמה הוא טוב (הטלפון שלו 052-6451897 ) מקווה שמותר לי לרשום... לשני קוראים ניר דרזי מקייטרינג נוי - אין עליו אש ותימרות עשן הטלפון שלו :057-4591592 את יכולה להגיד שקיבלת את הטלפון ממיני (מיכל גפני) לגבי ציוד אשמח לתת מישהוא מדהים מראשון אם את צריכה עוד משהוא כולל תוכן לאירוע /סרט של חיים שכאלה או כל רעיון אפילו את הרעיון שהצלחתי להביא את אמי אלי הביתה ללא שתחשוד בכלום אשמח לעזור, המון המון מזל טוב :) מיכל 054-5931198

למעלה