מחפשת רעיון למתנה לבן 5

מחפשת רעיון למתנה לבן 5../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif

שלא קשורות לבן טן או לבקוגן, לא מכוניות ולא פאזלים.

gils33

New member
תיכנסי

לכפר השעשועים יציאו לך המון,יש המון משחקי קופסא מדהימים לגיל הזה

גרי רשף

New member
שאלה טובה: מה לקנות לימי הולדת?

לפני שנים רבות נולד לחבר טוב שלי בן, ומדובר בחבר שהוא כמו אח. בימי ההולדת הראשונים לא כל כך קניתי מתנות- ממילא הילד עדיין לא מבין מה זו מתנה וזה לא מעורר בו שמחה והתרגשות כמו בגילאים אחרים. אי שם בגיל 5 קניתי מתנה מושקעת יחסית (מבחינת המחיר) של משהו שנראה לי חשוב ומועיל ולא סתם מתנה כדי לצאת ידי חובה. בהמשך, וכאן אני מתחיל להגיע לפואנטה, כשהילד הגיע לגיל בו הוא ציפה למתנה ולא רציתי לאכזב אותו, קניתי בחנות צעצועים כמה דברים שחשבתי שישמחו אותו, ואף נתתי לו את זה מספר שבועות לאחר יום ההולדת - מתוך כוונה שזה לא ילך לאיבוד בערימת המתנות שהוא קיבל. אני זוכר בדיוק מה הוא עשה: פתח את העטיפה, הסתכל, שם בצד, ויותר לא ראיתי את זה.. שקעתי בעקבות זאת בהירהורים עמוקים: 1. לא היה מדובר במשהו יקר (כמה עשרות שקלים), אבל סתם זרקתי כסף לחינם. 2. להיפגע - ברור שלא נפגעתי - מדובר הרי בילד. 3. כשאני הייתי ילד לפני יותר מ-40 שנה - יום ההולדת היה המועד הכמעט יחידי בו קיבלתי מתנות, וההתרגשות לפני ואחרי ליוותה אותי ימים רבים. כיום לרוב הילדים יש ארונות עמוסים במשחקים וצעצועים, הם מקבלים מתנות כל הזמן, ואין לזה אותו ערך כמו פעם. מסקנות ולקחים: מה לעשות - אם יש יום הולדת חייבים להביא מתנה. מעטים המקרים בהם אני יודע על משהו שבאמת חסר - אופניים למשל. אני משתדל להביא ספר: אין לי בעייה שיחשבו שאני "דוד רשע שלא מביא מתנות שוות", ולפחות לגבי ספרים- גם אם הם סתם ישכבו על המדף - עדיין יש לזה ערך מסויים, כי ספר לא זורקים ככה סתם לפח.

אצלינו בבית יש המון ספרים וקונים

בכל הזדמנות ועבורנו ספרים וקריאה זו דרך חיים
אני מסכימה לגבי מה שכתבת - לילדים יש היום שפע של משחקים וצעצועים ויצירות ופאזלים ומכוניות וכדורים וכו... לכן אני מחפשת משהו מעניין /שונה/

gils33

New member
אמנם לימי הקיץ

יש כדור עושה גלידה,מכניסים חומרים לתוך הכדור משחקים אותו ולאחר עשר דקות יש גלידה. מדליק

היה לנו אקוריום - הבכורה קיבלה

בגיל 7, זה החזיק מעמד חצי שנה ו............נו טוב, כל האחריות היתה שלי בסופו של דבר ואין לי רצון לחזור על זה.

גם אני כבר הודעתי

שאני עם חיות גמרתי. את כלבנו מסרנו לפני 9 שנים לפני שעברנו לגור בחו"ל. מאז אני לא רוצה .

hirshfe

New member
אני לא אשכנע אותך לקחת כלב

וכרגע היחדי שמטפל בלב זה אני טוב היא יפיזית ותר גדולה מנדב אבל את האהבה ואושר שהיא נותנת לנדב שום דבר לא ייקח

gils33

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

הילדה שלי פשוט מאושרת מאז שהקטנצ'יק הזה הגיע לביתינו.

schlomitsmile

Member
מנהל
גם אצלנו ../images/Emo13.gif שוקולינה מסבה שימחה רבה לכולנו, מאז הגיעה אלינו לפני כשבועיים, בעיקר ל../images/Emo210.gif. מה שכן, נראה לי שלא כדאי להביא כלב רק בשביל הילדים- אם ההורים לא שמחים בו גם, זה עלול להביא למתיחויות.

hirshfe

New member
כלב מביאים למשפחה

ולכל המשפחה אם אחד מן הורים חולה נקיון קיצונית ולא יוכל להסתדר עם שערות של כלב, בתחילת הדרך פיפי בסלון או לא מוכן רעיונית שייתכן מצב שהוא יירד שלוש פעמים ביום שבע פעמים בשבוע עם הכלב לא מביאים כלב.

gils33

New member
אנחנו מתרגלים

לאאאאאאאאאאאאטטטטטטטטט לאאאאאאאאאאאאאטטטטטטטט לפיפי קקי ולשערות בבית

למעלה