מחפשת רעיון לערב צוות לסוף שנה

מחפשת רעיון לערב צוות לסוף שנה

אשמח לשמוע רעיונות לערב סיכום שנה והנאה לצוות שלי "הכל במחול", מדובר במדריכות ריקוד ומדריך... כמובן ארוחה ו.. עוד משהו! תקציב לא גדול

ענתי 10

New member
הייתי השבוע בסדנת בישול עם בעלי ונהניתי מאוד!

המקום נקרא "פשוט לבשל" בישפרו סנטר במודיעין. לצורך העניין זו הייתה סדנת בשר (אבל יש גם פסטות, עופות, אפיה וכו'). הסדנא ערכה כ-4 שעות וכללה הרצאה קטנה על בשר, הכנה של 6 מנות (4 מנות בשריות ו-2 תופסות) וכמובן זלילה חגיגית של הכל בסוף. היה פשוט מעולה!!! עלה לנו 250 ש"ח לאחד או 450 לזוג. בטח אם תבוא קבוצה המחיר ירד בהתאם. השף אגב עושה גם סדנאות בישול בבית. האתר שלהם: www.levashel.co.il

מיקה 59

New member
רעיון לערב "דרך ההקשבה"

היי שרון אשמח לבדוק אתך אפשרות לציין את סוף שנת הפעילות דרך הסדנה שלי "דרך ההקשבה". אני מאמינה שהסדנה יכולה להעניק לכן דרך מיוחדת ושונה . אשמח לדבר אתך. מיקה (מנהלת מעגל ראש פינה 050-4844941 שבוע טוב

חיה אליהו - קריאה בקלפים

הי שרון מה נשמע? אנחנו אמנם נפגשות היום אחה"צ אבל רציתי לספר לך כבר עכשיו שהייתי בערב נשים של חיה אליהו והיא גם העבירה לנו הנחיה בגיבושון האחרון של מודיעין היה ערב מקסים. חיה אליהו - 0525326744 בהצלחה,

hayae4

New member
רעיון לערב צוות לסוף שנה

היי שרון אני יכולה להציע לך 2 הרצאות מיוחדות שאני מריצה בימים אלה 1. נשים מדברות בקלפים- סיפורי העצמת נשים החבויים בתוך הקלפים 2. קלפים מספרים סיפור- מיתוסים וספורים מעולם קלפי הטארות אשמח לשלוח לך בהרחבה אינפורמציה למייל שלך וגם המלצות רק בשמחות... חיה

אשמח להציע מס' מפגשים לנשים

אני משלבת חוויה עם תובנות קלפים, סרטונים מצחיקים, כתיבה אינטואטיבית ועוד. מוזמנת לראות באתר שלי תמונות והמלצות ולפנות גם טלפונית 052-2739003

למעלה