מחפשת רעיון לפסח

linlins

New member
מחפשת רעיון לפסח

היי לכולם... ושבוע טוב!
אני מחפשת אטרקציה מעניינת לפסח... מגיעים אליי בני דודים צעירים מדרום אפריקה.. ואין לי שמץ מה לכלול בתוכניית הבידור .. איזה פסטיבלים ו/או אירועים מעניינים יש?

מה זה צעירים בני כמה?

חשוב לציין את הגיל כי יש צעירים בני נוער ויש צעירים בגילאי יסודי. אז לפני שנמליץ חשוב לדעת את הגיל ע"מ שנכוון לגיל המתאים:)) ודרך אגב ברוכה הבאה לפורום

הודה 77

New member
לפסטיבל הגבינות-

לא הלכתי. את דפנה ארמוני- לא ראיתי. ישבתי בבית, חיכיתי וחיכיתי, ומי לא בא- אף אחד לא בא. מתה על הבילויים שלכם, מחכה להצעות, ובעיקר לגבינות.אך......תגידו:מישהו יודע היכן אפשר לקנות מהמעולות באזור תל אביב?

הודה, בעדן בראשון לציון אפשר לקנות

גבינות מעולות מהמון סוגים, כולל כמה מאלה שהגיעו לפסטיבל הגבינות. והיתר - בטיב טעם. ונדמה לי שיש טיב טעם גם בתל אביב.

linlins

New member
חחחח.. שקולד יא מצחיקה

אני יודעת שקודם יש פורים .. אבל תכלס אם קונים מראש כרטיסים לכל אירוע.. זה תמיד יוצא יותר זול.. וחוצמזה תמיד עדיף לתכנן כמה שיותר מוקדם שלא נמצא את עצמנו בלי תוכנית.. ומצ'ועממים..

אלטידגי

אנחנו נמצא לך את הדילים הכי טובים במחירים הכי נמוכים בשביל זה ייסדנו את הפורום לא?
חוצמזה תגדירי את סוגי האטרקציות והמופעים שנראה לך שימצאו בהם ענין מוזיקה קולנוע תאטרון ג'אז מדע בדיוני? לצורך קבלת השראה...... דפדפי בפורום בהודעות שפרסמנו בפסח בשנה שעברה כל הפסטיבלים גם השנה יהיו דומים.

dafic1

New member
וואייי.. את חייבת לבוא איתם לבומבמלה השנה..

זה נהיה מוטרף השנה.. ואני הולכת עם אחותי.. יש שם משהו חדש שנקרא 2.0 .. קבלי את זה..

asaelol

New member
חגיגה אקולוגית בפסח

אצלנו בחוות גלעד מתוכנן אירוע מהנה לפסח יצירה מחומרים ממוחזרים, סדנאות לגן ירק, פינת חי ומצפיתות על המדורה מקום מקסים ואווירה נהדרת

smiwc

New member
רעיון לפעילות

הי יש לי רעיון.... מה דעתך על סיור ביקבי בוטיק? סיור בכולל : סיור ב 3 יקבים & ארוחת צהריים. פרטים נוספים תוכל למצא ב http://www.wci.co.il |

למעלה