מחפשת רעיון

בקשת עזרה

במסגרת טיול שנתעי לילדים צעירים בכיתה ג. נבקר בנחל המערות, במחנה עתלית וביקב בבינימינה. אנו רוצים להוסיף ביקור במקום חוויתי להוצאת אנרגיה לילדים. אנא המלצתכם על גן משחקים באזור. או משהו מהנה ולא מלמד אחר.

יעל1311

New member
ספא /יום פינוק - מחפשת יום פינוק

או יום של עיסוי ארוחה ופינוק לאחותי ובעלה באזור מודיעין. משהו מיוחד. יש המלצות? צריך להיום בבוקר (יש ילדים קטנים...). אשמח להמלצות....

kdr

New member
אתרים

נסי כאן, רדי עד "אתרי תיירות ונופש". אם אתם מהמרכז, הייתי חושב על פארק שפיים.

ווקשה ../images/Emo140.gif

אופציה לטיול חוויתי הכולל גן משחקים הוא אחרי הבקור ביקב בנימינה , לנסוע לפארק שוני הנמצא בין בנימינה לזכרון מקום יפה ונפלא לפיקניק, יש במקום שרותים , מתקני שעשועים וכדאי לספר לילדים על האתר ההיסטורי שמתחבר עם הבקור שלכם במחנה המעפילים בעתלית. עוד אופציה קרובה ויפה , גני הנדיב בזכרון מלאי פריחה, תצפיות נוף ומתקני שעשועים ליד המסעדה החדשה "כרם זיתים" טיול נעים

ligiligi

New member
מחפשת רעיון

בקרוב נחגוג יום הולדת 3 . כל המשפחה המורחבת מוזמנת לארוחת ערב (כעשרים מוזמנים במגוון גילאים: סבא סבתא , דודים, נכדים ) .מחפשת רעיון להפעלה של כ10-30 דקות . בעבר עשינו בינגו עם חידות לגבי בעל השמחה , וגם חבילה עוברת עם שאלות לגבי בעל השמחה ומצגת תמונות . מחפשת רעיון באותו הסגנון אבל אחר. תודה ליגי

קואירן

New member
באדי רפטינג

שבוע הבא אני בטיול בצפון אשר כולל באדי רפטינג. אני רוצה לדעת מה זה בכלל באדי רפטינג והאם מישהו שלא יודע לשחות (כמוני) כדאי לו לבצע זאת?

ללא ידע בשחייה אל תתקרב ../images/Emo196.gif

באדי ראפטינג הוא גלישה במים במורד הזרם כאשר אתה עטוף במין חליפה. כלל ברזל שאין להכנס לפעילות של ראפטינג מכל סוג כולל סירות או אבובים ללא ידע בשחייה . אתה עשוי להקלע למערבולת, לזרמים , למצבים שלא תהיה לך שליטה . גם חגורת הצלה לא תעזור. אל תקח סיכון

בקצב הזה.....

מה תעשו בבר מצוותו של היורש בן ה - 3 ?
נו טוף בואי נראה איזה רעיון מקורי מתאים לכל התושבים....
מה דעתך על מחפשים את המטמון ? תכיני כתב חידה קצרצר ותטמיני בכמה תחנות ברחבי הבית והגינה חפצים אישיים של הדרדק הקבוצה שתמצא הכי הרבה חפצים תקבל פרס . ואם היו שואלים אותי למשל בגיל 3 מה אני הכי רוצה ליום ההולדת הייתי מבקשת שיגיע קוסם ...הכי כייף
יום הולדת שמח ועד מאה ועשרים

ligiligi

New member
לא הבנת אותי

אני לא מחפשת מפעיל ולא קוסם ....כתב חידה גדול עלינו ... כולה מדובר בארוחת ערב למשפחה המורחבת שרציתי להוסיף לה משהו קטן ומשעשע שאני אארגן בעצמי משהו בסגנון חבילה עוברת ... בכל אופן תודה על ההתיחסות והרעיון

רעיון ליום ההולדת,

מורכב מנכונותה של האמא להשקיע במשהו שונה... מאחר והגיל כבר רציני...3, רצוי לחשוב על פעילות שה"גדול" אוהב. באם היית שואלת אותי,הייתי מחלקת את האורחים לשלש קבוצות,כאשר קבוצה אחת קטנה ביותר, שתהא קבוצה שופטת ומקיימת תחרות של הפקת יצירה מחומרים שה "גדול" אוהב.סוג של תחרות. כל זאת לאחר הארוחה וכשהשולחן פונה.כך ניתן להפעיל בהגבלת זמן ובתנאים של בניית המוצר הסופי... אני הייתי חושבת על הכנת קינוח מפירות העונה ביצירתיות רבה וכו' וכו', מה שיכול להיות כייפי... והרבה מזל טוב למשפחה.

למעלה