מחפשת רעיונות-יצירה עם ילדים ואוכל

יעל י

New member
מחפשת רעיונות-יצירה עם ילדים ואוכל

כמו סדנאת שוקולד (שלמעשה חוצמ...שם אין לי שום רעיון מה לעשות) צריכה 5 רעיונות לפעילויות כאלה. אשמח לעזרה.

יעל י

New member
לא רק בשוקולד למרות ש...

גם יצירה בשוקולד זה יותר שם בשבילי כרגע.עוד אין לי רעיונות חוצמ...פונדו שוקולד.

אפשר כריכים מעוצבים

עציץ עוגיות
עציץ שיפודי ממתקים
עיצוב עוגיות
עיצוב מאפינס נשמא לך עד עכשיו? זה הכיוון?

יעל י

New member
זה בהחלט הכיוון וגם

אלה רעיונות שכבר קיבלתי (חוץ מהמאפינס) אני אשמח לפירוט. אולי פרלינים לילדים או יציקות משוקולד - איך?

מאפינס ../images/Emo13.gif

הנה המתכון מתכון של קרנושי הכינה וצילמה קרנושי מצרכים: 5 ביצים 2\1 2 כוסות קמח 2\1 2 כוסות סוכר 4\1 1 כוס שמן 2 א. אפיה 1 כוס קקאו 2\1 2 כוסות מים מכניסים הכל לקערה מערבלים לבלילה חלקה ויוצקים למאפינס מכניסים לתנור לחום 170 מעלות כשקיסם יוצא יבש המאפינס מוכנים. בתאבון עכשיו אני פה עיצבתי עם סוכרית בצק סוכר עומדת את יכולה להכין אותן שוכבות {את הסוכריות} ואם את לא רוצה בצק סוכר אפשר לעצב במרציפן , סוכריות גומי{להכין פרצופים} ניתן לקנות עיצובים קטנים של פרחים מוכנים מבצק סוכר ואז לקשט איתם את יכולה לעצב בקורנפלקס את המאפינס ניתן לשים מסביב למאפינס למעלה קליק{השוקולד שמוכרים בחבילות }ממש כדורים כאלה לבנים ניתן לעצב בגליליות פשוט לחתוך לקטנים ולעצב אפשר ברויאל אייסינג יש עוד המון אפשרויות אם תירצי הוסיף עוד ואם את רוצה רעינות לגבי עיצוב עציצים או עוגיות רק תגידי אני אתן לך הרבה אפשרויות אני צרפת לך תמונה של מאפינס מעוצב

את יכולה להכין בראוניז

לחתוך אותם עם חותכן לב לשים על מקל ארטיק ואחר כך להכניס לשוקולד מומס ולשים סוכריות הנה זה המאפינס

שוקולוז

New member
כדאי להכין צורות משוקולד

הי יעל, בהחלט כדאי להכין משהו משוקולד. את יכולה להמיס במיקרו בזהירות. יש תבניות נהדרות מפלסטיק בחנויות של מלאכת יד - מה שמיועד במקור לגבס. רק אל תקחי תבניות עמוקות מדי שלא תהיה בעיה בקרור.. הבעיה העיקרית היא הקרור - צריך מזגן חזק בסביבה ומקרר יבש ככל האפשר. תוכלי להשתמש באיזה שהוא סוג של פצפוצי אורז כדי להוסיף טעם וזה גם עוזר לקרור השוקולד לפני היציקה. בהצלחה, אסנת לוז

למעלה