מחפשת רעיונות לאכול טוב בעבודה

מחפשת רעיונות לאכול טוב בעבודה

שמתי לב שבעיקר קשה לי בעבודה, בבית אני אוכלת יחסית מסודר אבל בעבודה, לא מפסיקה לנשנש... אשמח לקבל רעיונות.

מיכל @

New member
להביא איתך פירות וירקות חתוכים

להכין בבית סנדוויץ טעים מלחם קל. אפשר להביא פריכיות או קרקרים דיאטטיים.

אתי אתי

New member
שקית הפתעות

עם עגבניות שרי, עם גזר, עם מלפפונים, גמבה, בשביל צרכי נשנוש. אבל תדאגי גם לארוחות, שלא תהיי רעבה. מה קורה בבוקר ובצהרים?

תודה על העצות.. חייבים להשקיע...|פט

נראה לי שבאמת כל העיה זה שאני יודעת שצריך להתחיל להשקיע, הרי זה כ"כ כיף שיש איתך ירקות חתוכים ו"שקית הפתעות" , בבוקר אין לי שניה, אני מניקה את יהונתן, מארגנת אותו, מסתדרת, ורצה למטפלת ולעבודה, לכן אני לא אוכלת בבוקר, ובערב אני מתפנקת והולכת לישון מוקדם ( בגלל שצפוי לי לילה עם כמה התעוררויות...)

אתי אתי

New member
תמיד יש רגעי חסד

שבהם פתאום יש לנו נכונות להכין לעצמנו. תבדקי מתי שלך ותנצלי את זה, אני מכירה מישהי שבגלל ש'כל הויטמינים' נהרסים אם חותכים את הסלט של הערב בבוקר, פשוט לא אכלה בכלל סלט...המסר ברור, לא?

שיפסלה

New member
אצלי זה הפוך

בעבודה, אין פיתויים. רק בבית...
יש לך מקרר בעבודה? אם כן, את יכולה להכין סלט בבית ולהביא לעבודה. או להביא את הירקות ובעבודה לחתוך אותם.
אם יש מקרר ומיקרוגל או תנור אובן אפשר גם להביא מנות בשריות או מנה אחרת מזינה ולא משמינה (דהיינו: לא טוסטים!) ולחמם.
לשים על שולחן העבודה בקבוק מים. כל שעה לשתות כוס. כשהבקבוק מתרוקן - לא להתעצל. ללכת ולמלא אותו. מים זה מאוד בריא. וגם ממלא. ואז לא חושבים על נישנושים
מסטיק - סותם ת'פה

למעלה