מחפשת רעיונות לגגון לכניסה לבית

alonaski

New member
מחפשת רעיונות לגגון לכניסה לבית ../images/Emo13.gif

הרכיבו לי סוף סוף את הדלת החדשה והמקסימה שבחרתי אחרי המווווווווווון דלתות שראיתי!
עכשיו רק, צריך לסדר לה כניסה משופרת ויפה... לצבוע את הקירות, למצוא מנורת כניסה יפה, ספסל עץ חמוד לידה... השאלות שלי אליכם הן אלו: 1. למי שיש עוד רעיונות ביצוב הכניסה לבית מבחינת צבעים או חפצים - שוט!
2. אני רוצה לעשות גגון יפה לדלת אבל כל החשיבה היצירתית שלי בנדון מביאה אותי לחשוב על 2-3 אדני רכבת כבדים שיטלו מעל... רוצה לשמוע מכם הצעות נוספות במקום האדני רכבת.. ולקבל גגון נחמד וחינני
תודה מראש!

bigush

New member
שלום

אני לא היתי ממליץ על עדני רקבת להמרות שהם יפים ,יש להם חיסרון רציני שזה הריח ,והוא לא עבר לאולם . אפשר להגיע לאותו מראה אם עץ אלון או אורן (אלון יתר יקר) שהם מאוד דומים במראה ואין להם את בעית הריח בכל אופן אם הגון אמור להסתיר שמש מהדלת והדלת מעץ אז כדי לך למהר כי שמש זה אויב מספר אחד לדלתות עץ בברכה חגי ,נגר

alonaski

New member
תודה חגי! ../images/Emo13.gif הדלת לא מעץ...

למזלי, אחרי שנים של וודאות מוחלטת שאני רוצה דלת עץ לבית שיהיה לי...
התהפכתי וגיליתי את יופים האוריאנטלי האומנותי של דלתות ברזל בשילוב חלון + עיטורי נפחות...
ורכשתי דלת מקסימה שכזו !!! אני רוצה לעשות גגון כי נראה לי שמגיע לאורחים שיגיעו לפתח ביתי בחורף, בגשם... לעמוד תחת מכסה מהגשם בזמן שהם מתדפקים על דלתי

bigush

New member
בבקשה ובהצלחה

אם תיצתרחי עוד עזרה אני פו ,ויש לי נסיון רב. אני נגר במיקצועי

למעלה