מחפשת רעיונות להזנה עצמית

מחפשת רעיונות להזנה עצמית

אני מחפשת לעצמי פעילות, כן כמה שזה נשמע מוזר. החלטתי שהגיע הזמן לעשות משהו בשביל עצמי, לבדי בלי שירה, בלי אבא רק אני בזמן האחרון התחלתי להרגיש שאני מזניחה את עצמי, בעבודה המצב קשה (היי טק) ורוב היום אני לא עושה הרבה (עד הסגירה של החברה) אחרי הצהריים אני עם שירה עד הערב שזה אמנם מופלא ומדהים אבל זה לא ממלא אותי מספיק. ולכן אני מחפשת משהו לפעם בשבוע מחוץ לבית בשביל עצמי חשבתי על חדר כושר שזה טוב לעוד כמה דברים אני אשמח לשמוע מכן מה אתן עושות כדי למלא את עצמכם תודה

Iris-1

New member
אני חובבת בית מושבעת אבל....

לא תאמיני מה שאפשר לעשות בבית שאיננו עבודות בית. אני חולה על פאזלים זה תחביב אצלי והשגעון במקום להתקטן אחרי לידת הילדים רק גדל עד כדי כך שכשיו לאחרונה נקנה פאזל של 3000 חלקים והתחלתי לעשות אותו. הילדים אם הם רוצים עוזרים לי וגם הבעל. אבל העבודה הכללית היא שלי. תחביב נוסף וקצת יקר הוא סריגה ורקמה אצלי וזה כבר שגעון שבתוך הדם שלי עמוק עמוק. אני סורגת לכולם לכל העולם לכל מי שרוצה יודע שאצלי אפשר לקבל עבודות מוכנות. זהו זה ההזנה שלי. בעבר היו לי גם תחביבים נוספים מהבית אבל היום הם ירדו.

רותי&ע

New member
אופס..נגעת בנקודה רגישה..

אני מתכננת חודשים להתחיל חוג אומנות כלשהו וכל שבוע זה נדחה מסיבות אחרות
נסי להיזכר מה היו התחביבים שלך בתקופה שעוד היה לך זמן לנשום ונסי לחזור אליהם..

אז זהו שלפני הלידה לא היה לי זמן

לתחביבים כי אז החברה שעבדתי בה הייתה מאוד מצליחה ועבדתי עד שעות מטורפות. עכשיו גם אין עבודה וגם אני יותר בבית

חדר כושר זה רעיון נפלא

ממלא בהמון אנרגיות.התחלתי ומסיבות שונות לא התמדתי. מה שאני משתדלת לעשות הוא להפגש עם חברות ללא ילדים מידי שבוע-שבועיים ל"ערב בנות" עם אוכל טוב ושיחה נעימה. זה נותן לי המון המון הנאה ואנרגיות (גם אם אני ישנה פחות עקב כך).

שירי ל

New member
אני עשיתי חוג קרמיקה

שזה חוג נורא כיפי, וגם יוצאים עם כלי בית יפים יפים שאח"כ את מגישה איתם לשולחן ואומרת שאת עשית בעצמך

שירי ל

New member
אני עשיתי לא רחוק מהבית

במתנ"ס אצלינו אבל הוא הפך היום מחוג קרמיקה לבד לחוג לעבודות יד - טלאים, כריות, וגם קרמיקה. אם זה מעניין אותך אתן לך את הטלפון. אם את מעוניינת יותר בקטע של כלי בית כדאי ללכת על חוג כדרות. ההבדל בין שניהם הוא בד"כ במספר האובניים בכיתה- בחוג קרמיקה יש פחות ואז לא תמיד יוצא לך לעבוד עליהם.

רותי ע

New member
גם אני מתכננת חוג קרמיקה במתנ"ס

היתרון שזה קרוב לבית ורואים את התוצאות מהר.. (למי שאוהב את הנושא כמובן).

חדר כושר וספינינג..

גם זמן לעצמי..אני הולכת עייפה וחוזרת מלאת אנרגיות והרגשה נפלאה.. הולכת 4 פעמים בשבוע לפחות.

זה ממש לא קל

אצלי אין זמן לתחביב כרגע, אני לומדת חוץ מעבודה ובית. ככה שהיציאה שלי מהבית היא לשיעור באמצע השבוע, וכל יום שישי. שבוע שעבר הייתי בשבוע חופש ולא למטרת בילויים אלא לשבת בבית וללמוד. אז לא ממש נשאר זמן לתחביבים.

היי ורד..נרשמתי

למקום שפתוח כל יום משש בבוקר עד עשר וחצי בלילה.. ובשישיבת משש בבוקר עד חמש.. אז פעם בשבוע בלי מגיע בשש ואני הולכת.. ופעם בשבוע אני הולכת בשמונה בערב.. גם ישר כשהוא מגיע.. בשישי בצהריים..אחרי שהסתיימו כל הסידורים..קניות..וכו´.. ובשבת בבוקר כשכולם ישנים.. ככה יש לי זמן לעצמי ... כי בכל זאת..אני עדיין בבית עם עמית ואם לא היה לי את הזמן הזה הייתי משתגעת!

את צודקת שצריך את זה כי אחרת

נשתגע, אני אחפש גם מקום שפתוח כל כך הרבה שעות ואני אלך על זה תודה

מצאתי את האויר לנשימה שלי

בלימודים - אני לומדת צורפות, משהו שונה לחלוטין מכל מה שאני עוסקת בו ביום יום, וזה ממלא אותי באנרגיות לכל השבוע שבין שיעור לשיעור. מאחר והשיעורים הם במסגרת קבוצתית יוצא גם לדבר עם אנשים חדשים, ללמוד עליהם (ועל עצמך) דברים, ורק זה שווה את היציאה מהבית. חדר כושר נשמע כמו רעיון מצוין, אבל אם אספור את כמות הפעמים שהבטחתי לעצמי שהנה, אני כבר נרשמת ומיד הולכת ומתמידה, יגמרו לי האצבעות מהר מאוד...

למעלה