מחפשת רעיונות להזנה עצמית

רותי ע

New member
הזכרת לי את הטעות שלי..

ניסיתי שוב ושוב חדר כושר/התעמלות כי זה בריא ואף פעם לא התמדתי. הפעם החלטתי שאני הולכת על הנשמה, לא פחות חשוב מהגוף. ואז יש גם יותר סיכוי להתמיד. (והלואי והיה לידי חוג צורפות).

את יודעת כמה עלה לי בגד הים שקניתי?

משהו כמו 800 ש"ח (כשמחשבים את עלות בגד הים+מחיר המנוי לבריכה). כשאני עושה חשבון כמה עלתה לי כל שחיה, אני מגיעה למשהו כמו 100 ש"ח לפעם. לא עדיף להוציא את הכסף על חמרי גלם לתכשיטים?
בטוח יש משהו קרוב אליך.

Iris-1

New member
את לא חייבת ללכת על עבודות יד

אם אין לך כשרון לזה או שמתחשק לך משהו מיוחד כמו תכשיטנות וצורפות באמת שאת זה אפשר ללמוד. יש ברמת גן מכללה נהדרת (רק החוגים והחומרים יקרים שם) והם מלמדים כל מיני דברים כמו לעשות דברים מעץ, מנורות מיוחדות. שכחתי כרגע את השם שלהם. והדברים שלהם שרואים בחלון הראווה של החנות של החומרים מדהימים והם מציינים שזה דברים שנעשו על ידי התלמידים שלהם. יש סדנאות לפעם בשבוע חד פעמי ויש חוגים להמשך.

עזבי, זה בכלל לא עניין של כשרון

השאלה היא מה מעניין אותך ומה יעשה לך טוב על הנשמה. זה יכול להיות כל דבר - מהרצאות על אמנות, הסטוריה, קולנוע (יש הקרנות קולנוע מודרכות ושמעתי שזה נפלא) ועד כושר (בררר....). פשוט תבחרי מה שטוב ונעים לך. אגב, גם אבא של יואב מאוד נהנה מה"כורח" להיות בבית ביום מסוים (עם העבודה שלו הוא עושה תמרונים בשביל לעמוד בזה בכבוד) ושיהיה לו זמן נטו עם הילדון. כך שכל הצדדים מרוויחים. אני לומדת בכפ"ס - אם תרצי עוד פרטים תכתבי לי למייל.

ישנם חוגים לאמנות שבהם לא צריך

יותר מדי כשרון. למשל ציור על עץ, שבעצם זו טכניקה של צביעה ותו לא. אני חסרת כשרון לחלוטין ויש לי עבודות מהממות שעשיתי בחוג הזה. אני גם עוסקת בצילום ועושה מדי פעם סדנאות, משתתפת בימי עיון וכו´.

נסי יוגה../images/Emo20.gif

אני מדריכת ספורט ומאז שגיליתי את היוגה ניפתח חלון ניפלא בחיי. אפשרות לשלב גוף ונשמה !

גם אני בעד יוגה

פעם בשבוע בעלי יודע שיתהפך העולם הוא חייב לחזור מוקדם כי אני הולכת ליוגה חוזרת רגועה וגם הגב פחות כואב לאיזה יום יומיים

דיאנה1

New member
אני לומדת באוניברסיטה הפתוחה

הלימודים מאד גמישים ורובם בעבודה עצמית מהבית, ויש גם מפגשים פעם בשבועיים בערך. אני מאד נהנית למרות שעדיין אני בבית רוב הזמן. בסמסטר שעבר לקחתי קורסים בגאולוגיה שכללו סיורים וטיולים ברחבי הארץ, אמנם את רובם נאלצתי להפסיד כי לא יכולתי לעזוב את בר אבל זה היה ממש כיף.

למעלה