מחפשת רעיונות להשבחת עוגת גלידה שוקולד שלי...
להלן המתכון:
שכבת בסקויטים טבולה בחלב ועליה: 200 גר' שוקולד מריר מבושל בסיר עם 1/2 כוס חלב, 1/2 כוס סוכר, 2 כפות קקאו, 100 גר' חמאה. = ממיסים הכל מערבבים, מקררים ויוצקים על הבסקויטים.
מכניסים להקפאה ועושים שכבה שניה: שמנת מתוקה עם נס קפה = מוקה.
זה יוצא מתוק וטעים אבל "סתם" מתוק. בלי שום טעם נלווה.
חשבתי להוסיף ברנדי לשוקולד - כמה כפות לדעתכם לכמות הזו שיורגש כמו שצריך (אבל לא יותר מדי).
אולי עדיף להוסיף גם ברנדי לשכבת המוקה? ואם כן - אז כמה כפות?...
יש הצעה אחרת לשדרוג השוקולד? הייתי רוצה שלשוקולד יהיה טעם עמוק ואיכותי, מרקם עשיר, בעל "אופי" שישאיר חותמו בפה!
תודה מראש!!
להלן המתכון:
שכבת בסקויטים טבולה בחלב ועליה: 200 גר' שוקולד מריר מבושל בסיר עם 1/2 כוס חלב, 1/2 כוס סוכר, 2 כפות קקאו, 100 גר' חמאה. = ממיסים הכל מערבבים, מקררים ויוצקים על הבסקויטים.
מכניסים להקפאה ועושים שכבה שניה: שמנת מתוקה עם נס קפה = מוקה.
זה יוצא מתוק וטעים אבל "סתם" מתוק. בלי שום טעם נלווה.
חשבתי להוסיף ברנדי לשוקולד - כמה כפות לדעתכם לכמות הזו שיורגש כמו שצריך (אבל לא יותר מדי).
אולי עדיף להוסיף גם ברנדי לשכבת המוקה? ואם כן - אז כמה כפות?...
יש הצעה אחרת לשדרוג השוקולד? הייתי רוצה שלשוקולד יהיה טעם עמוק ואיכותי, מרקם עשיר, בעל "אופי" שישאיר חותמו בפה!
תודה מראש!!