מקווה שעדיין רלוונטי
נהג- אפשר לשיר "האוטו שלנו" וכל מיני שירים שקשורים למכוניות ולנוע במרחב עם טבעות ספורט. לגבי יצירה- אולי הגה מחומר כלשהו?

טייס- הייתי מכינה איתם דרכון,שיציירו את עצמם במקום של התמונה ואז מסדרים את הכיסאות כמו במטוס. מבחינת יצירה אפשר גם להכין מטוס מנייר.

שוטר תנועה- אפשר לעשות פעילות שהילדים הם מכוניות וכל פעם יש שוטר תנועה שצריך לכוון כדי שלא יתקלו אחד בשני. מבחינת יצירה- אולי כובע שוטר מנייר עיתון?

צלם- לעשות תמונה כיתתית. מבחינת יצירה- אפשר לצייר מצלמה ולתת להם לצבוע. אגב אם בא לך לתת הפתעות קטנות-יש בחנויות של השקל/שנקל מצלמות קטנות כאלה שמסתכלים לתוך החור ומעבירים תמונות בפנים.

צייר- הייתי עושה להם פעילויות של ציור בכל מיני חומרים ובכל מיני תנוחות- כשהם שוכבים מתחת לשולחן והדף על החלק התחתון של השולחן, על לוח עומד וכו'. מבחינת יצירה- לגזור את הקופסא הזו שבה מניחים צבעים ולעשות עיגולים בפנים ולתת להם לצבוע כל עיגול בצבע אחר. אם עושים את זה על קרטון אפשר להוסיף מכחול דק כאשר מחוררים חור.

אופה- הכי מתבקש זה לאפות יחד איתם. מבחינת יצירה אפשר להכין כובע של אופה.

רב חובל- אפשר להכין אוניה מפוליגל או לסדר את הילדים כאילו הם יושבים על אוניה וכל הזמן זזים לפי השיר "אוניה". מבחינת יצירה הייתי מכינה סירת מפרש מקיפולי נייר.

מציל- אולי לעשות פעילות של מה שייך לים/לבריכה ושימיינו. יצירה: אולי בגד ים- לגזור נגזרות של בגדי ים ולתת להם לעצב בעצמם את בגד הים שהיו רוצים.

אחות ורופא- לתת להם לטפל כמו אחים/ות ורופאים/ות בבובות. יצירה- אולי להכין איתם פלסטר מעוצב.

וטרינר- כנ"ל רק על בובות פרווה של חיות.

דייג- אולי פעילות עם השיר "דג זהב שלי" והמשאלות, או משחק חשבוני סביב השיר "שלושה דגים". יצירה- דג- אפשר לשדך את הדג שהם יוצרים לחצי צלחת נייר חד פעמית שאותה יצבעו בכחול וזה יהיה הים.

בנאי- אולי לבנות משהו ביחד ככיתה. אפשר להכין כרטיסיות של דגם ספציפים וכל קבוצה צריכה לבנות את הדגם בקוביות העץ שיש בגן.

צורף- אולי להשחיל חרוזים על מנקי מקטרות ולהכין צמידים.

גנן- להכין פרח מקיפולי נייר, לשתול משהו בגינת הגן.