מחפשת רעיונות ללוקים עם נעל עקב קאמל חורפית

ashly1997

New member
מחפשת רעיונות ללוקים עם נעל עקב קאמל חורפית

זו הנעל אני מאוד אוהבת אותה והיא גם יחסית נוחה אבל מתקשה מאוד למצוא לה שילובים יפים

אין לי חולצה או צעיף בצבע דומה וההעדפה היא לוקים עם חצאיות מיני או טייצים

אני מחפשת כמובן בפינטרסט אבל לא מצאתי הרבה לוקים שאהבתי

צירפתי 3 לוקים שהם דיי בסדר בעיניי, מה דעתכן??

קאמל לדעתי הוא צבע ניטרלי

מתאים עם הכל
אני אוהבת אותו במיוחד עם כחול בורדו וירוק בקבוק
אלה גם צבעים חורפיים
הוא יכול להתאים גם לגינס/ מכנס

Happy Goth

New member
גמני מאד אוהבת את הנעליים

זה באמת צבע ניטרלי, ודווקא לדעתי כדאי להימנע מללבוש חולצות וצעיפים בול באותו צבע, כמו ששילבת עם השמנת והלבן זה מעולה, וגם עם הסגולים זה ממש יפה.
תנסי עם ג'ינס סקיני וחולצה בכל צבע שהוא וצעיף עם צבע, ובעיניי תוכלי לקבל אחלה לוק לחורף.
&nbsp
שמתי לב שיש לך כבל חשמל שמחובר למפצל שנראה שהחוטים הפנימים שלו קצת חשופים, כדאי להחליף את הכבל הזה

ashly1997

New member
מאוהבת בהן, אתמול קניתי עוד 4 זוגות עקבים

תודה על ההמלצה ועל ההערה על הכבל, יטופל חחחח

לי וולף

New member
לגמרי ניטראלי!

מבחינת צבעוניות, אלו נעליים שאמורות לעבוד באמת כמעט עם הכל ואני חושבת שהדוגמאות שלך משקפות את זה. בגלל הצבע המוצלח את ממש לא צריכה להתאים אותן לעוד פריט שאת לובשת והן יראו טוב גם אם תלבשי שחור ולבן (למרות שהשמנת/קרם עובד איתן טוב יותר)
מסכימה עם האפי לגבי סקיני - ג'ינס או לא ג'ינס, אלו נעליים עובדות טוב עם הגזרה הזו.
הקאמל מאוד מודרני עכשיו עם אפור אז את יכולה לשלב חצאית וחולצה בגוונים שונים של אפור ו"לשבור" עם הנעליים (יכולה לאבזר עם תכשיטי זהב).

לי וולף

New member
שכחתי משהו...

גם אני עשיתי חיפוש זריז בפינטרסט ומצאתי כמה תמונות טובות להשראה כללית (שילובי צבעים וסגנונות נוספים לא רק עם מיני)
הכנסתי לשורת החיפוש: camel booties outfit winter, אולי זה ימצא לך תמונות שעוד לא נתקלת בהן

ashly1997

New member
איזה תגובה מפורטת וכייפית

מסכימה כל כך בנושא שמנת מאשר שחור לבן זה נראה הבדל רציני D:
&nbsp
למרות כל ההמלצות על שילוב עם ג'ינס לא יאומן כי יסופר אבל אין לי ממש ג'ינסים, לא כל כך אוהבת
אבל ממש התלהבתי מהרעיון של לשלב עם אפור, מתה לנסות את זה כבר

&nbsp
&nbsp
זה אכן מצא לי תמונות שלא נתקלתי בהן עדיין
, תודה !!

למעלה