מחפשת רעיונות למצגת ולדרשה לאחי ; הקטן לבר המצווה עוד שבועיים אשמח אם תוכלו להפנות אותי
ג גל ומוטי New member 6/8/06 #1 מחפשת רעיונות למצגת ולדרשה לאחי ; הקטן לבר המצווה עוד שבועיים אשמח אם תוכלו להפנות אותי
מ מלאכי עליון New member 7/8/06 #2 מה צריך להיות בדרשה ומה את רוצה שיהיה במצגת- אולי אם תתני יותר פרטים וכיוון נוכל לעזור
ג גל ומוטי New member 7/8/06 #3 למצגת אני מכניסה תמונות שלו מאז הילדות עם החברים ועם המשפחה ורציתי כיתוב שיכול ללוות את זה בלי להעמיס אנחנו מהצפון התוכנית המקורית הייתה גם להכניס ברכות מצולמות של המשפחה והחברים אבל זה לא יצא לפועל בגלל המצב המון תודה על העזרה
למצגת אני מכניסה תמונות שלו מאז הילדות עם החברים ועם המשפחה ורציתי כיתוב שיכול ללוות את זה בלי להעמיס אנחנו מהצפון התוכנית המקורית הייתה גם להכניס ברכות מצולמות של המשפחה והחברים אבל זה לא יצא לפועל בגלל המצב המון תודה על העזרה
מ מלאכי עליון New member 7/8/06 #4 אולי כל מיני פניני חוכמה שאת או שאר המשפחה זוכרים שהוא אמר ולהתאים לתמונות, או לכתוב חוויות משותפות שלכם בקצרה, בהקשר לתמונות.
אולי כל מיני פניני חוכמה שאת או שאר המשפחה זוכרים שהוא אמר ולהתאים לתמונות, או לכתוב חוויות משותפות שלכם בקצרה, בהקשר לתמונות.