רכיבים:
1 כף מלח
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/4 כוס סוכר
2 ביצים
2 כוסות מים (400 עד 500 מ"ל)
1/2 כוס שמן
מעט שמן זית
ביצה להברשה
אופן הכנה:
בקערת מיקסר מערבבים לפי הסדר: 1 כף מלח, 1 קילו קמח, 2 כפות שמרים יבשים, 1/4 כוס סוכר.
מוסיפים 2 ביצים, 2 כוסות מים (400 עד 500 מ"ל), 1/2 כוס שמן, לשים 10 דקות.
מכסים במעט שמן זית ומתפיחים עד להכפלת הנפח (עדיף לילה במקרר מכוסה היטב).
לאחר הקליעה מתפיחים לשעה, מברישים בביצה .
אופים על 180 מעלות עד לצבע יפה (בודקים גם למטה)