מחפשת רעיונות לסוף שבוע באבירים

michallev

New member
מחפשת רעיונות לסוף שבוע באבירים

אני מתכננת הפתעה לבעלילרגל יום הולדתו בסוף דצמבר. כבר סגרתי את הצימר שנשמע מקסים, ארוחת ערב אחת כנראה ב"אלומה", ואני מחפשת תשובות לכמה שאלות: 1. אני רוצה להזמין טיפול לחדר (עיסוי זוגי?). האם יש למישהו המלצות? 2. אני מחפשת רעיונות לבילוי במהלך שישי-שבת. ובהתחשב בזה שחורף, טיול רגלי לא ילך.... גם טרקטורטנים/סוסים וכו יהיו בעייתיים. אולי יש לכם רעיונות? תודה, מיכל

איריסג

New member
מצטרפת להמלצה

לפני שנה בדיוק הזמנו אותם לצימר - היה תענוג. הגיעו שני מטפלים (בן ובת) ועשו אחלה מסג'...

Forum User

New member
החורף הוא עונת הטיולים!

מאוד יכול להיות שתהיה שבת חורפית שמשית ונעימה, גם זה קורה לפעמים... ליד אבירים יש מצד נחמד, טיול קצרצר וקליל, שבעלי הצימר ודאי ידעו להמליץ עליו. הכפר פקיעין ציורי ונחמד להסתובב בסמטאותיו גם כשמטפטף (לא בגשם שוטף...) תלוי כמה רחוק אתם מעוניינים לנהוג: אפשר לקפוץ לתפן, למוזיאון הפתוח, לכפר ורדים, לחרשים - לתצפית על בקעת בית הכרם, לפסגת הר מירון... לארוחה קלה אני מאוד ממליצה על הסמבוסק בחורפיש, וגם אירוח אצל נימר נימר הוא חוויה מענינת ומעשירה, וכמובן לעלות עם הכביש עד נבי סבלן. באבירים יש את "הגולם" - בית התה-אטרון של איתי, לא מכירה אישית אבל שמעתי המלצות, ושווה להתעניין.

שתי הצעות

צאי לעת בוקר לטיול אל "האיש שבקיר" - זהו מסלול קל ונהדר ברגל מהצימר ובחזרה... או בקרי באתר שלי ותוכלי להצטרף לאחד מטיולי סוף השבוע... חופשה נעימה

למעלה