מחפשת רעיונות לעבוד עם כמה משקאות

Chronicle

New member
מחפשת רעיונות לעבוד עם כמה משקאות

מה עוד אפשר לעשות עם ליקר קרמל [באטרסקוצ'] מלבד לערבב עם חלב, וגם הערבוב עם החלב לא יוצא לי טעים ומנחם כמו בפאב? מה עוד אפשר לעשות עם סאותרן קומפורט מלבד לשתות אותו, מעלף כמו שהוא עם קרח?
וכמה רעיונות לרום מלבד המוחיטו והקובה ליברה?
תודה מראש שתיינית מזדמנת

Symbolic

New member
עם הליקר באטרסקוטש

תנסי לערבב עם וודקה וניל כלשהיא (עדיפות לסטולי או סמירנוף לטעמי, אם אם יש ממש הרבה כסף אז גריי גוס), עם סאוור מיקס ביחסים הבאים : 1.5 וודקה וניל 1.5 באטרסקוטש 1 סאוור מיקס לנער ולסנן - להלן, "ונילה מרטיני". לסנן לכוס מרטיני מקוררת

tal1g

New member
באטרסקוטש מתלבש יפה על קוקטייל מתוק.

לדעתי. בתנאי שאנשים אוהבים את טעם הקרמל. לכל מתכון סבבה אפילו קלאסי כמו אורגזמה/בננה בנג'י/רוסי לבן מתלבש באטרסקוטש.

ספיידי1

New member
סאווטרן

אמממ את יכולה לשתות אותו עם תפוחים אם את אוהבת מתוק, את יכולה לשתות אותו עם סודה או\ו טוניק... אתה יכולה לשים אותו עם סאוור, ואת יכולה לשים בקוקטיילים(זיון ארוך ונוח נגד הקיר) כשלעצמו הוא נפלא כמשקה עם קרח, בשוט לא כזה התלהבתי אז אני לא ימליץ לך... ואמממ אפילו עם סתם מיץ לימון... שמעתי כבר גם על הסאווטרן בול(סאווטרן קומפורט ורד-בול) והבנתי שזה היה לאנשים טעמים, כמה שלי זה נישמע שילוב אסור...

D221

New member
סאוטרן וקולה!

השילוב הכי מקובל וידוע (וטעים) זה סאוטרן וקולה! יש גם כאלה שמזמינים את זה עם רדבול. לדעתי הכי מומלץ זה עם קולה או נקי

obbb

New member
נשמע נחמד...

למרות שאני אישית חושב שאומנם קולה זה המשקה קל (וגם המותג) מס' 1 בעולם, אבל המיקסר הכי גרוע. עם רדבול זה די רע לטעמי... מתוק+מתוק=סירופ. דווקא לאוהבי הרדבול וודקה בניחוחות לדעתי מחוללת פלאים למשקה הדלוח הזה.

rustynail

New member
רעיונות...

ליקר קרמל: להוסיף לקפוצ'ינו, לערבב עם קולה, או לשים על גלידה..... סאותרן: לערבב עם ג'ינג'ר אייל, עם מיץ אפרסק, עם קרנברי, עם ברבן יחס 1:1 , עם לימונדה, טוניק , ביטר למון. רום: לערבב עם מיץ אננס, עם קוקוס טרי, תפוזים, אשכולית אדומה, ביטר למון! צ'ירס!

למעלה