מחפשת רעיונות לפינגר פוד/מנות פתיחה פרווה

michalgad

Active member
מארחת שוב בנות לסעודה שלישיית /שיעור. מחפשת רעיונית קלילים לארוח. לא כל כך מאפים כי ראיתי שהן פחות נוגעות
תודה
 

mיטלמן

Well-known member
מארחת שוב בנות לסעודה שלישיית /שיעור. מחפשת רעיונית קלילים לארוח. לא כל כך מאפים כי ראיתי שהן פחות נוגעות
תודה
לרדת למטה, אין חובה לקרוא את הכתבה, למטה יש כמה מתכונים לאוכל קטן.
אני לא מתכוונת לעשות פרסום, כבר אמרתי, ראיתי תמונות, לא טעמתי.
(הכתבה על אוכל קטן בכלל, לא רק עליה).
 

mיטלמן

Well-known member
ממליצה על הרעיונות של ליאורה קרן,
הכרתי אותה (לא ממש, בוירטואליה) דרך חברה, החברה לצערי הרב כבר לא עמנו,
לליאורה יש קייטרינג של אוכל קטן, אני מאד ממליצה למרות שלא טעמתי,
החוש האסתטי שלה נהדר,
להכנס לדף הפייסבוק שלה ולעשות חיפוש אחרי מתכונים או תמונות.
 

mיטלמן

Well-known member
ממליצה על הרעיונות של ליאורה קרן,
הכרתי אותה (לא ממש, בוירטואליה) דרך חברה, החברה לצערי הרב כבר לא עמנו,
לליאורה יש קייטרינג של אוכל קטן, אני מאד ממליצה למרות שלא טעמתי,
החוש האסתטי שלה נהדר,
להכנס לדף הפייסבוק שלה ולעשות חיפוש אחרי מתכונים או תמונות.
הנה תראו, לדעתי משהו גאוני שלה.
 

קבצים מצורפים

  • Screenshot_2023-06-12-22-26-27-046_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-06-12-22-26-27-046_com.whatsapp.jpg
    KB 699.1 · צפיות: 10

חנהפ

Active member
תודה. אשמח לעוד רעיונות/המלצות
כוסיות של שוטים בתחתית טחינה למשל ומקלות ירק בכל מיני צבעים, סושי טורטיה, סושי אמיתי הולך? עוגיות שושנים מבצק עלים במילוי פסטו, מיני לביבות זוקיני/תירס/כרובית
 

michalgad

Active member
הי ינה
איך את מכינה את עוגיות השושנים עם פסטו? בתקווה שזה פרווה
 

חנהפ

Active member
הי ינה
איך את מכינה את עוגיות השושנים עם פסטו? בתקווה שזה פרווה פותחת עלה של בצק עלים, ואח"כ מורחת שכבה יפה של פסטו מגלגלת, מברישה בביצה, מגלגלת בשומשום ופורסת לפרוסות ברוחב 2 ס"מ, משכיבה בתבנית ואופה להזהבה קלה
 

אמרלדה

Active member
דפי אורז ממולאים טופו וירקות

להשרות קוביות טופו בסויה, ג'ינג'ר אם יש, שבבי שאטה ו...

לחתוך רצועות דקות כרוב, גזר, וכד'

לערבב

להשרות כל דף אורז במים פושרים לכמה דקות עד שמתרכך

למלא ולהגיש מיד או לשמור חמים במחבת מכוסה ולחמם בטיגון קל לפני ההגשה



סלט חומוסים שלמים עם עגבניות מיובשות וחבילה נענע (שמן זית, שום גרוס, מלח)



רצועות בצלים משני צבעים מוקפצות במחבת

פטריות משני סוגים כנ"ל

מלח, פלפל, קצת רוטב סויה, קצת יין לבן

מוגש מעורבב עם כל סוג של פסטה/ניוקי
 

אמרלדה

Active member
אהבתי את דפי האורז! לא צריך להקפיץ את קוביות הטופו?
לא במתכון המקורי. אבל כיוון ששאלת, נזכרתי שאם מתבלים קוביות טופו, בין השאר, בהרבה שמרי בירה ומקפיצים אותם - זה יוצא טעים אש,
כמו גרעינים ממש. וחוטפים את זה בהתאם. מניחה שאם תעשי את זה ותקפיצי, המנה תשודרג מאוד. שמרי הבירה מוסיפים טעם מלוח
מעט.
 
למעלה