מחפשת רעיונות לפרידה ממדריכה...

מחפשת רעיונות לפרידה ממדריכה...

שלום לכולם, אני צריכה את עזרתכם... אני מסיימת בסוף החודש הכשרה (אני סטודנטית שנה א' הסבה...) והתמזל מזלי ויש לי מדריכה מדהימה וזו לא סתם הכרזה! מדובר במדריכה רצינית ומקצועית שאין לי מילים לתאר את הדברים אותם למדתי ממנה. אני מאחלת לכל סטודנט/ית את הזכות להיות מודרך/ת על ידי מדריכה שכזו. בכל מקרה- חשוב לי מאוד להיפרד ממנה כמו שצריך ומעבר לכך, בצורה כזו שתקרין עד כמה אני מעריכה את עבודתה עימי במשך השנה. האמת... אני גרועה במילים- ויודעת שכל מה שאכתוב לא יתאר את תודתי. אני אשמח לכל רעיון והצעה מצדכם. אפילו רעיונות לפעילות משותפת. תודה רבה על תשומת הלב נועה

עץ ועצה

New member
ספרים

אני קניתי למדריכות שלי ספרים- לאחת שהיתה שטותניקית קנינו כמה מודרכות את הספר "האזרח י'" ולאחרת שהיתה לנו אהבה משותפת לספרי "ילדים" שמתאימים גם לטיפול/קבוצות, קניתי כמובן ספר כזה וכתבתי משהו שקישר את ההדרכה לנושא שלו. כמובן שאת גם יכולה לקנות ספר מקצועי חדש או אם זה מתאים אז משהו שהיא תוכל לתלות/להניח בחדר שלה בעבודה. אפשר לחשוב על משהו שמתאים לעבודה הספציפית. באיזה תחום היתה ההכשרה?

sultz1

New member
פרידה ממדריכה

כיף לך שאלה דאגותייך. לי התמזל המזל ויש לי מדריכה שברא השטן. רווקה זקנה ומומרמרת שממררת לי את החיים ויורדת לנשמתי! הפרידה ממנה תיהיה היום המאושר בחיי!

מתנה כבר יש לי... עכשיו אני צריכה

דרך להגיד להתראות... אני רוצה משהו מיוחד שישאיר טעם של עוד. לכן חשבתי על סוג של פעילות. כל המחשבות לקנות לה משהו למשרד- נפסלו מיד מכיון שאני רוצה לתת לה משהו אישי. ההכשרה היתה בבית חולים במחלקה המטולוגית (לא עלינו).

SuperGirl 25

New member
לדעתי-לרשום לה משהו

וגם אם את "גרועה במילים", אין תחליף (לדעתי) לכך. את יכולה להוסיף, שאת "גרועה" בכתיבה, אבל ניסית להתעלות ולרשום לה משהו מעמקי נשמתך
מאמינה שהיא תעריך את זה.

shooGS1

New member
תעשו את הפגישה בבית קפה

ולא במקום ההכשרה, ותיכנסי לפורום אומנות שימושית, המון עזרה מהבנות (וכמובן גם הבנים) שם בכתיבת ברכות עיצובן והכנת מתנות אישיות בייצור עצמי.

פודה

New member
מכירה את ההרגשה...

גם המדריכה שלי בשנה א' היתה מ-ד-ה-י-מ-ה, בלשון המעטה! אני גם חושבת שאת חייבת לכתוב לה...גם אם את גרועה, אולי תמצאי שיר שיכול להעביר את תחושותייך, ואת הכרת התודה שלך, אני זוכרת שכתבתי משהו מעומק ליבי, וגם עשיתי לה חולצת Tshirt שכתוב עליה "סיום מסלול שנה א' הכשרה - צוות רונית" וזה היה מאוד מצחיק.

רעיון מעולה, המתנה שלה כבר מחכה לה

ואני מאוד גאה בה. ובאמת מה שנשאר לי זה לכתוב לה... אז כנראה אני אעשה זאת. תודה רבה נועה

למעלה