מחפשת רעיונות לצביעת הקיר

מחפשת רעיונות לצביעת הקיר

אני רוצה לתת חיים חדשים לחדר השינה שלי. הוא קטן ויש בו מקום רק לרהיטים הבסיסיים - מיטה ארון ושידות וכלום נוסף - ולכן חשבתי שעי צביעת הקיר אני יכולה לתת לו יותר אופי. ניסיתי לחפש ברשת אתרים שייתנו לי יותר רעיונות לעיוצוב וצביעה מעניינת, בסגנון כל ספרי האסה זאת בעצמך שיש בסטימצקי - אבל כל האתרים שנכנסתי אליהם לא היה מידע שימושי במיוחד או שלא ראו תמונה ברורה. אז אם למישהו יש רעיון לתת לי או אתר להפנות אותי אליו אני ישמח

BabyBoy1

New member
אולי אם תביאי תמונה של החדר

נוכל לעזור לך יותר. תצייני גם איזה סגנון את רוצה שיהיה לחדר שלך.

shanyushkin

New member
קודם כל

חדר קטן ממולץ לצבוע בצבעים בהירים מאוד.הצבעים הכהים גורמים לחדר להראות קטן יותר ממה שהוא, ואני מניחה שאת לא רוצה שככה זה יראה, אלא שאת פשוט באה בכוונה לחדש קצת. אז כמה רעיונות שאני יכולה לתת לך. את יכולה לצבוע קיר אחד בחדר באיזשהו צבע בהיר שאת אוהבת. אפשר גם יכולה לקנות טפטים לקירות, יש המון דברים יפים, של פסים למשל. את יכולה גם לצייר פסים בעצמך ללא טפט של כל מני צבעים לפי טעמך. דבר נוסף שאפר לעשות הוא לצבוע לא בצורה חלקה, אלא יותר כמו תיפופים של הצבע על הקיר.מקווה שהבנת את הכוונה. ומקווה שעזרתי. בהצלחה!

gabilevy

New member
הזמנה לערב פתוח

הזמנה אישית לערב פתוח ברצוננו להזמינכם לערב פתוח שיתקיים ביום א בתאריך 27-12-2004 בשעה 19:00 בסטודיו ברחוב אחד העם 39 תל-אביב ערב זה יוקדש לנושא הקונספט החדש בעיצוב פנים מבט והסברים כללים ופרטניים והסבר על מסלולי הלימוד השונים. בערב זה ישולבו צוותים מקצועיים ואדריכלים המלמדים בסדנא .תינתן אפשרות לשאלות מקצועיות בתחומי העיצוב השונים שיענינו את הקהל.כמו כן ניתן לגלוש אל אתר האינטרנט שלנו לפי הכתובת או בטלפון 1-800-360-366 www.6bstudio.co.il

למעלה