מחפשת רעיונות לקישוט עוגה

ציפורוש

New member
מחפשת רעיונות לקישוט עוגה

ליומולדת שנה. מצרפת תמונה של קישוט עוגה בסגנון שאני מחפשת.. (ז"א- פיסול די שטוח, אלמנט של צעצוע) אבל מחפשת תמונה אחרת.. יש אולי רעיון של צעצוע שמתאים לעוגה לגיל שנה?

t a l talim

New member
יש צעצוע שהילד אוהב במיוחד?

אפילו אם לא תצליחי לחקות אותו במדויק, אבל הילד יזהה את הצעצוע- זה יהיה משמח מאוד בשבילו. רעשן למשל הוא משחק שקל מאוד ליצור.

ציפורוש

New member
אולי צב כזה שמכניסים לו צורות..

אבל אז אני צריכה מין עוגה בצורת חצי כדור.. זו בעיה למצוא תבנית כזו? רעשן זה בטח קטן מדי לעוגה

t a l talim

New member
רעיון הצב נשמע נפלא!

בחנויות המתמחות תמצאי בקלות תבנית כיפה, ואם לא- תמיד תוכלי לאפות בקערת ניירוסטה.

מזאלונה

New member
רעיונות לעוגה

קוביות בובה כדורים מכוניות רעשן מפתחות אוניברסיטה מגדל טבעות אם תרצי אשמח לעזור לך למצוא ציורים או תמונות

ציפורוש

New member
רעיונות נחמדים!

אני אשן על זה.. צילמתי את הצב כדי להראות לכם- אם תוכלו לומר לי עד כמה זה פרקטי... מצרפת גם תמונה של הבימבה- למרות שהיא נראית לי קשה מאוד.. מה דעתכם? אשמח לתמונות של צעצועים פוטנציאלים אחרים שמתאימים לעוגה. דבר אחד- אני לא רוצה עוגה קטנה מדי. כנראה יהיו הרבה אורחים..

ציפורוש

New member
אולי אפשר לשלב?

נניח משהו אחד (צב או כל דבר אחר גדול) ומספר קטנים, נניח כמה קוביות? יש לך רעיונות/תמונות שיתאימו לי? תודה!

מזאלונה

New member
תסתכלי בגלריות

היו לי כמה תמונות של עוגות, אבל המחשב שלי עבר פירמוט והכל הלך... תסתכלי בגלריות כאן ובפורום השני, יש שם עוגות נפלאות שישתנו לך השראה.

למעלה