ברוקולי מוקרם
ברוקולי מוקרם
מרתיחים ברוקולי (טרי), מסננים את המים, מפזרים על תבנית אלומיניום, מעל מפזרים גבינה צהובה מגורדת ולתנור חם, עד שהגבינה נמסה ומשחימה מעט.
שעועית ירוקה
אפשר עם פטריות ורוטב עגבניות (ערך גלוקמי נמוך). מטגנים בצל, פטריות ואחרי שהם מתרכחים, מוסיפים בקבוק פסטה ומביעים לרתיחה. מוסיפים את השעועית ומבשלים כחצי שעה.
סלט
מרכיבי ירק: חסה, ביצה קשה, טונה, מעט עגבניות, לרוטב: טחינה.
סלט חצילים רומני, עם שום ובצל, שמן זית.