מחפשת רעיונות ל"מיטה" לתאומים

ronnipi

New member
מחפשת רעיונות ל"מיטה" לתאומים

שלום לכולם. מצאתי היום את הפורום שלכם, והוא נכנס מייד למועדפים !! הבעיה שלי היא כזו: יש לי תאומים בני שנה+8 שישנים על הרצפה (מרופדת בשמיכות !! - לא להזעיק את הרשות להגנת הילד !!!) - אל תשאלו למה, סיפור ארוך. אני זקוקה לרעיונות לשידרוג משטח השינה/משחק הזה. מידות החדר 3.5X4 בערך. חשבתי להזמין מזרון ספוג דק/עבה (איפה?) ולהקצות לענין חלק נכבד מהחדר. נתקעתי בבעיות טכניות: איך אפשר ליצור מעין מחסום כך שכשיתעורר מישהו מהם בלילה, הוא לא יתחיל לטייל בבית? יש בכלל מזרונים בגודל כזה? איך מצפים מזרונים כאלה? אולי יש למישהו תשובות? גם רעיונות בכיוון אחר יתקבלו בברכה רבה מאד.....

רינתפ

New member
../images/Emo65.gif

יש אפשרות להדביק שטיח מקיר לקיר ומתחת לשטיח לדביק ספוג, שנותן רכות מדהימה, את הספוג מזמינים יחד עם השטיח. בנוסף ניתן לקנות מזרן זוגי ולהניח באחת מפינות החדר ולהפוך אותו למיטה לתאומים. כך יהיה להם שטח השינה, וגם שטח המשחק יהיה מרופד ורך. וכדי למנוע מהם לטייל ברחבי הבית בלילה ניתן לקנות שער עץ ולהתקין אותו בפתח הדלת, ככה הם יוכלו לקום מהמיטה ולהסתובב בחדר אך לא לצאת ממנו. שער עץ לילדים ניתן לקנות בכל חנות של עשה זאת בעצמך (הום סנטר אייס וכד')

michalsh1

New member
מזרן ספוג

הי, אנחנו קנינו מחברת פולירון - היישר מהיצרן. אני לא זוכרת איפה הם יושבים. מזרן בגודל 160*200 עלה לנו 700 ש"ח. יש להם מגוון עוביים וקושיים. בהצלחה!

sa290

New member
מיטת תאומים

אם את לא רוצה להיכנס להוצאות יקרות ניתן לקנות ספוגים בגדלים שונים ולחתוך אותם למידה הרצויה. מדובר במחיר ממש זול!!!!{עד מאה ש"ח}.

ronnipi

New member
קודם כל תודה

עכשיו ת'כלס.... עשיתי כמה בירורים. בעמינח רוצים 800 ומשהו ש"ח על מזרון 140*190 !!! מדובר על מזרון בעובי 8 ס"מ, לא קפיצים או משהו כזה. באולימפיה - 400 ש"ח. מכיוון שאני רוצה לכסות שטח כמעט כפול מזה (רוחב החדר 270 ס"מ - סוף סוף מדדתי...) יש להכפיל בהתאם. איפה ניתן להשיג ספוגים - מרופדים כמובן (או שצריכים לרפד לבד?) אם מישהו יודע - אשמח. בינתיים אני אבדוק איפה זה פולירון. שוב תודה לכולם.

ronnipi

New member
פולירון

דיברתי איתם הרגע בטלפון. נחמדים, משתפים פעולה - אין מילים. אפשר לבקש איזה גודל שרוצים ובמקרה שלי - משהו כמו 300 ש"ח (כפול 2). נראה לי שכאן יפסק החיפוש - אלא אם מישהו חושב על משהו אחר.... שוב תודה לכל העונים !!!!

למעלה