מחפשת שותפה בגילי לחלוק חוויות...

האניבי1

New member
מחפשת שותפה בגילי לחלוק חוויות...

אני האניבי, אני בת 35 ואימי חולה מזה 8 שנים במחלת האלצהיימר, מאושפזת זה 2.5. בבית אבות במחלקה סיעודית במצב רע (כפי שניתן לקרוא מהודעתי הקודמת מהיום...). אני מציצה מידי פעם בפורום זה אך רוב הנשים שכותבות בו, או לפחות כך נדמה לי, מבוגרות ממני בהרבה, ואני לא מריגהש שהן באותו מצב רגשי בו אני נמצאת. אני יודעת שאני די חריגה בנוף. גם של הפורום הזה וגם בנוף של הבנות שבגיל שלי- כי רוב הבנות/נשים שמאבדות את אימן במחלה זו הן יותר מבוגרות. ובכל זאת, אני מחפשת שותפה בת גילי, פחות או יותר, לחלוקת חוויות משותפת. נ.ב. אני נשואה +ילדה בת 3.3 שנים. להשתמע

MiGordita

New member
האניבי1

היי האניבי, אני בת 30 ואמא שלי (בת ה-58) מוגדרת כחולה כבר כשלוש שנים. אין לה אלצהיימר, אלא דמנציה ווסקולרית, אבל זו אותה גברת. אני מאוד מבינה את תחושת הבידוד שלך. זה נראה הזוי לחלוטין להתעסק עם דברים כמו חיתולים לאמא כשאת כ"כ צעירה. ההורים של כל החברות שלי עובדים, מתפקדים (ברמה זו או אחרת :)), וזה מרגיש מאוד בודד. אני לא נשואה, אלא גרה עם החבר, שאין לי מושג איך הייתי עוברת את שלוש השנים האחרונות בלעדיו. אני מרגישה קצת אמביוולנטיות עכשיו, כשאני כותבת. מצד אחד, אני כ"ב מבינה אותך. מצד שני, אני קצת חוששת שלדבר עם מישהי שנמצאת במצב דומה לשלי תגרד לי גלדים מפצעים שרק מתחילים להחלים. אשמח לשמוע ממך.

למעלה