מחפשת שותפים לטיול פסטיבלים באירופה

hadasa81

New member
מחפשת שותפים לטיול פסטיבלים באירופה

שלום חברים יקרים! אני מחפשת שותף\ה לטיול פסטיבלים שאני עושה בקיץ...אני מניחה שמי שגולש כאן יודע במה מדובר-reading roskilda t in the park ודומיהם,אני עדיין לא יודעת בדיוק לאיזה אני אסע ואין תוכנית אבל בעקרון זה מתוכנן לאירופה בקיץ הקרוב. זה קצת מוקדם עכשיו אני יודעת אבל אני מאוד רוצה למצוא בן אדם שיהיה בראש שלי ולכן צריך להתחיל לחפש מוקדם...אני בטוחה שיש פה הרבה אנשים שזה החלום שלהם לנסוע לראות להקות,שנה שעברה טסתי לrock im park עם חברת און טור והיה הכי מדהים בעולם ראיתי את סמשינג פמפקינס מיוז וויט סטרייפס ועוד ועוד ועוד....הכי כיף בעולם אז אם זה מעניין כאן מישהו שלחו לי הודעה!חג שמח

silver jew

New member
למה צריך שותפים?

הרי לא תוכלו להסכים על כל ההופעות. עשיתי את זה ב-2003 - פרימאברה סאונד בברצלונה ואז סונאר (באותה העיר), פסטיבל אקו בבלגראד, פסטיבל סזיגט בבודפשט ופסטיבל לידס ב...לידס. בכל מקרה, זה לא מוקדם לתכנן, מפני שלרידינג נגמרים הכרטיסים בערך עכשיו אם אינני טועה. בכל מקרה, תהני.

hadasa81

New member
אני צריכה שותף לטיול לא להיות בהופעות הספציפי

אני לא צריכה שותפים להיות בהופעות עצמם אז זה ברור שכל אחד הולך לאן שבא לו,אני רוצה לעשות טיול ולעבור בין ערים ואפילו מדינות ובשביל זה אני צריכה שותפים.נראה לי חוויה מפחידה קצת לישון באוהל לבד באמצע פסטיבל עם מלא ירופאים שיכורים לא?

silver jew

New member
לכן לא לוקחים אוהל...../images/Emo6.gif

אני טיילתי בצורה הכי מטומטמת, ופשוט התפללתי שלא ירד גשם (גם בלידס...) - היה לי מזל. בכל מקרה, החפצים היו בשמירת חפצים ואני ישנתי בשק"ש על הדשא. אולי לבחורה זה מפחיד, מי כבר ינסה לעשות לי משהו? לא בכל הפסטיבלים צריך לישון באוהל, בברצלונה ישנתי באכסניות נוער, באוטובוס בין בולגריה לסרביה פגשתי בחור אוסטרי שסיפר לי על הפסטיבל בבלגראד (אח"כ ישנתי אצלו בוינה) ישנתי באכסנית נוער בבלגראד - שם פגשתי חבורת הונגרים, אצל אחד מהם ישנתי בבודפשט בפסטיבל סזיגט. בלונדון נחתתי באמצע הלילה, שתי בחורות פולניות שחזרו מקטיף תותים בסקוטלנד שמרו עליי בלילה כשישנתי על המדרגות בכניסה לתחנתה אוטובוס "ויקטוריה", לילה למחרת ישנתי בתחנת אוטובוס בלידס, בפסטיבל על הדשא, עוד לילה בתחנת אוטובוס ואז מטוס להודו - מי אמר שצריך למצוא מקום לישון באנגליה?

hadasa81

New member
אחלה אז אתה בן...

אחלה אז אתה בן ואין לך בעייה אבל אם אני אפגוש בולגרי ואלך לישון אצלו יש מצב שהוא יעשה לי דברים לא חביבים עשית גם טיול פסטיבלים? אתה לא רוצה לעשות שוב:}...?

silver jew

New member
אני דווקא ממש רוצה לעשות שוב

מה, זה לא היה ברור שזה היה טיול פסטיבלים? טסתי במיוחד בשלב הראשון לברצלונה (ביורק, יו לה טנגו, סוניק יות', טלוויז'ן, גודספיד יו בלק אמפרור, וויר, פיצ'ז, פיוצ'ר בייבל הירוז, מר ליף, אל-פי, בל אנד סבסטיאן, הנגד-אפ, טינאייג' פאנקלאב, ג'וליאן קופ, ליידיטרון, מת'יו הרברט, אפקס טווין, אל סי די סאונדסיסטם...) - ידעתי שאח"כ אגיע ללידס (קניתי כרטיס) ותכננתי באופן עקרוני להגיע לסזיגט או לרוסקילדה. בסוף הייתי במזרח אז הלכתי על סזיגט (ועל הדרך על אקו). השנה אני מסיים את הפרויקט גמר שלי רק באוגוסט, אבל לשאלתך - כן, אני מעוניין לעשות שוב. למרות שלזמן קצר יותר (אז הייתי באירופה 3 חודשים...).

למעלה