מחפשת שחור מושלם :)

Kumagoro01

New member
מחפשת שחור מושלם :)

היי~ אני מחפשת לק שחור שעונה על כמה דרישות: - כמעט ולא מתקלף/מתחיל להתקלף או לסגת רק אחרי הרבה זמן - אטום אחרי יחסית מעט מריחות - מרקם קרמי - מתייבש דיי מהר או לא יותר מדי לאט בינתיים הלקים שניסיתי הם של אנדראה ושל לוריאל (Resist&Shine שאמור להחזיק עד שבוע ובפועל מתחיל לסגת מהקצוות כמה שעות אחרי המריחה... נורא מפריע לי
) אנדראה דיי מעולה כשהוא מתחת לטופ קואוט ולפעמים מחזיק שבוע בלי בעיה כשצריך לתקן רק ממש טיפה בקצה אם בכלל אבל (תחזיקו חזק- אחת הסיבות הכי מטופשות ששמעתן עד היום,) האריזה שלו מעצבנת אותי. היא פשוט, המ... לא כזו יפה כמו של הלק של לוריאל.
יש לכן הצעה במחיר סביר (ובקבוק יפה
)? תודה

Ultra marine

New member
sorry I can't write in hebrew...

Anyway most of what you wrote is subjective Polish last deffrently from one woman to another so what lasts one day on my will lasy a week on you it depends on the oiliness of your nail Most of the Black poilishes will be opaqe in 2 coats. about drying quickly I think this is subjective also.. mine takes long to dry even with a dryer and by the way a dryer is one option for you. another thing about the dryer if you DO use more already maybe its the dryer which makes the tip of the nail shrink. hope I was helpful

Kumagoro01

New member
תודה :)

אני לא משתמשת במייבש לק... אני לא רואה צורך לעשות את זה כי כשאני שמה לק אני לוקחת בחשבון את העשר דק' האלו שצריך להיות נכה עם הידיים
אבל הלק של לוריאל הוא נפילה. הוא גם נסוג אחרי כמה שעות, גם צמיגי מדי ומסובך למרוח אותו (צריך יותר משתי שכבות ואי אפשר למרוח אותו בצורה אחידה).
זו אכזבה גם כי יש הבדל משמעותי במחירים שלו ושל האנדראה, גם כי אמרו לי שהלקים של אנדראה איומים (כמו שאמרתי: עם טופ ובייס הוא מחזיק לי שבוע בלי בעיה וברגליים הרבה יותר מזה). וגם כי אפילו אם האיכות שלו הייתה ממוצעת זה לא היה מפריע לי- אבל הוא פשוט גרוע. בגלל שעכשיו אני רוצה אחד חדש אני מחפשת המלצות לאחד מוצלח.
תודה על התגובה

Angel Of Moon

New member
דווקא יש לי אחלה המלצה...אם עוד רלוונטי.

השחור של שיק, או השחור של ג'ייד. שניהם קרמים לגמרי ואטומים אחרי 2 שכבות....ובסך הכל עמידות זה אידיבידואלי. אבל בתכלס של שיק לוקח, זה השחור שלי מגיל 13

Ultra marine

New member
משהו רע עבר על מחשב אתמול..

גם ריסטרט לא עזר.. אני חושבת שזה היה באג של הכרום שבדיוק עבר עדכון. בבוקר העולם חזר לקדמותו

תולי01

New member
אני אוהבת את השחור של שיק

כמו שכתבו לך, עניין העמידות הוא משתנה ותלוי בהרבה גורמים, אבל אם את רוצה שחור קרמי עם זמן ייבוש סביר ובמחיר סביר, אז אני ממליצה על שחור מס' 32 של שיק, הוא השחור החביב עליי

dhara

New member
../images/Emo45.gif אני גם אוהבת את השחור שלהם

הוא ממש יפה בעיניי, יש לו מרקם טוב ואחרי 2 שכבות הוא אטום לגמרי.

Witchcrafts

New member
לוותר על השחור של אנדראה רק בגלל האריזה?!

איזו כופרת, איך אפשר? הוא כ"כ מעולה, בשכבה אחת עושה את העבודה. לא נתקלתי בלק שחור טוב יותר ממנו שזמין בארץ (והייתי פריקית רק של לקים שחורים במשך ארבע שנים, וזה עוד מבלי לכלול את תקופת הצבא). אגב, אני דווקא חושבת שהבקבוקון של אנדרה הרבה יותר אסתטי מאשר זה של שיק~

Kumagoro01

New member
זה לא *רק* ../images/Emo6.gif

מסכימה שהוא באמת מעולה, אבל בגלל שניסיתי רק את שני הסוגים שאמרתי והאנדראה שלי עומד להיגמר~ אולי סוג אחר יהיה מוצלח יותר עליי ואם הבקבוק יפה יותר גם אז למה לא?
(והאמת? לא יודעת מה אני כל כך לא אוהבת באריזה הזו. XD אני סתם לא אוהבת אותה.)

למעלה