מחפשת שיטות טיפול שאמורות לסייע..ל

נונינה1

New member
מחפשת שיטות טיפול שאמורות לסייע..ל

להתפתחות בתחומים הבאים : תאום בי לטרלי, הפרדת תנועות, מסורבלות וכבדות, וארגון גופני, חשש מאי יציבות וממעברים. כמובן מעבר לריפוי בעיסוק. הבן שלי עבר אבחון שהנ"ל הם תוצאותיו, ואני רוצה לבדוק האם ניתן "לתקוף" את הנושא מעוד כיוונים. אולי סוג טיפול שונה יעזור יותר לקדם את ההתפתחות בנושא מאשר ריפוי בעיסוק שהילד עשה מגיל שנתיים ועד היום.

הי נונינה,

לדעתי ספורט טיפולי יכול בהחלט לעזור. בן כמה בנך? אני מכירה שניים העוסקים בתחום, ואשמח להעביר לך במיל אישי טלפון, שוב במידה והגיל מתאים. גם שחיה בהחלט יכולה לתרום לצורך העניין. רונית

נונינה1

New member
תודה רונית.........

הבן שלי בן 7 והוא מתעמל בספורט טיפולי באופן קבוע (פעמיים בשבוע), ואני מרוצה מהתחום, אני מחפשת משהוא נוסף. גם שחיה יכנס לקראת הקיץ.......... ואני עדיין מחפשת משהו נוסף, שיטות "לא קונבנציונליות" שפותחו בעקבות התנסויות של אנשים ועזרו לילדים עם בעיות דומות לפתח את התחומים "התקועים".

נונינה1

New member
תלמה....מה אם שיטת אמנה לטיפול

בתחום ההתפתחות המוטורית - גם בזה הם עוזרים ?

אמנה עובדת על המוח באופן כללי../images/Emo39.gif

היי נונינה, שיטת אמנה עובדת על עמוד השידרה, האגן, החזה והראש ולכן עוזרת לפתוח איזורים "תקועים" (כפי שציינת) בכל הגוף. השיטה עוזרת מאד לבני לפתח קואורדינציה ושיווי משקל. אני פיזיותרפיסטית ועובדת עם ילדים ולכן ממליצה גם להגיע לפיזיותרפיסטית טובה ויצירתית, כדי לתרגל את היכולות השונות, במקביל לאמנה. הגדולה של שיטת אמנה , היא היכולת לעבוד במישור הגופני, הרגשי והנוירולוגי במקביל. היות והיא יכולה להזרים חמצן לדם לאיזורים הפגועים במוח ולשפר את תיפקודם, אנחנו רואים יכולות חדשות בתחומים השונים. לבני יש דיספרקסיה שהיתה מאד קשה בגוף והיות עיקר הפגיעה הוא בשפה ודיבור כיון שתפקוד הגוף השתפר, אך הוא עדיין לא יודע לשחק בכדור.. בכל מקרה, כדי לראות תוצאות, צריך להתמיד.

למעלה