מחפשת שיפודיה בחיפה, יש המלצות?

pix37

New member
כמה המלצות

חיפה די חלשה בתחום השיפודיות - משום מה זה לא ממש תפס בבירת השווארמה של ישראל, אבל יש כמה מקומות נחמדים מאוד ששווים בדיקה.

המיתולוגית - סביח מחנה דויד - סביח הוא שם של בעל המקום לא סוג המנה שהוא מגיש. פתוח בערבי השבוע מס' שעות בודדות כל יום - ומגישה שיפודים מעולים בפיתה בלי הרבה מסביב.
אזהרה - הסניף של הבן בשד' ההסתדרות לא מוצלח - יקר מפונפן ולא שווה את המחיר.

המעניינת - אבו זוז - רח' הרצליה 14 - ליד פלפל אוריון - חדשה יחסית, זולה מאוד 25 ש"ח לכל מנה פרט לשיפודי כבש, עם טוויסט מעניין, כאשר השיפודים מוכנים הם מועברים לפיתה לבנונית מיוחדת אשר נאטמת ונשלחת לגריל לעוד מספר שניות כך שהמנה הופכת להיות שיש טאוק - מנה מעולה ומוצלחת במיוחד.

הקלסיות -
1. יעקב קבב - שני סניפים מצוינים, ברח' העליה השניה בבית גלים ובלב העיר התחתית בחיפה - שיפודיה קלאסית עם כל מה שצריך.
2. ג'וני קבב - רח' הבנקים - להתמקד רק בקבב.

המרוחקת:
שיפודי הצמת בנשר - בכיכר השניה אחרי חנות הירקות, לא חידוש גדול אבל נחמד מאוד.

לדעתי הסניף המודרני של סביח בסדר גמור, למה האזהרה?

ההיפך הוא הנכון!
בסניף המקורי של סביח במחנה -דוד אני לא אוהב לאכול, האזור וגם החנות עצמה מוזנחת ושרויה תחת עזובה תמידית, היו שמועות שאני לא יכול לאשר על עכברים ושאר מכרסמים אצל סביח ,

הסניף השני סמוך לחוצות הוא מקום מעולה, אם בא לי קבב בערה באמצע השבוע זה רק אצלו,
סניף מצוחצח ומבריק ,תמיד הרצפה שטופה, תמיד יש בעמדת נטילת הידיים סבון ריחני ומגבות נייר ,
סביח מכין קבב עירקי כמו בספר,
יקר? יקר בהשוואה למי? לשיפודי חיפה ?
אמנם זה נכון ששיפודי חיפה היא השיפודיה הכי פופולארית בקריות ובמפרץ חיפה, הישראלים ינהרו לכל מקום שיציע להם בשר בפיתה בשני שקל פחות,
שיפודי חיפה גם לא רעה אבל אם קבב אז רק סביח ללא שאלה בכלל!

שיפודי חיפה מציע דיל של סלטים חופשי כיד המלך פלוס פיתות קלויות וחומוס וטחינה פלוס שתייה ב:50 שקלים,
אצל סביח בצהריים בצלחת אני משלם מחיר זהה אולי שקלים ספורים מעבר,
שיפודי חיפה המוני יותר כאמור בגלל הזולות שבתעריף
קבב בפיתה אצל שיפודי חיפה:25
קבב בפיתה בסביח:32
בשיפודי חיפה בשעות הצהריים ובמיוחד בימי חמישי יש המולה ,צפיפות ודוחק,
כדאי להגיע למי שרוצה בשעה לפני הבראיין(הלחץ וההמולה) :1120

מבחינת מחזור כספי ותנועת לקוחות אז שיפודי חיפה היא השיפודיה מספר 1 באזור חיפה, את הבשר הם קונים מ-"מעדני יהודה"
כאמור אני אישית מעדיף את סביח בחוצות שם על כביש ההסתדרות הפנימי

pix37

New member
האזהרה כי לטעמי הוא פחות טעים בהרבה - וקמצן

אכלתי שם פעם אחת בלבד לא מזמן והחוויה היתה לא טובה
המחיר היה גבוה בהרבה מהמחירים שאני מכיר באזור והתמורה קטנה בהרבה.

אכן נקי שם ומצוחצח אבל זה לא מצדיק קמצנות וגישה לא נעימה.

את שיפודי חיפה אני לא מכיר.

בפעם הבאה שאתה בהדר נסה את אבו זוז וכתוב לי מה ההתרשמות שלך.

אך אתה לא מכיר את שיפודי חיפה?

היא נמצאת ממש על הצומת,
היכן שהיה סניף ההיפרכל אבל לכיוון חיפה,
היא שיפודיה ותיקה מאוד,
בהתחלה היו שם שנ שותפים , אחד חיפאי שמנמן והשני רזה שמתגורר בקריות, בת זוגו לחיים של הרזה מהלת ביד רמה את המקום, הו פחות ופחות מגיע ומופיע שם, היא אחראית על הגריל ועל הקופה המרשרשת,
בשיפודי חיפה אני ל חושב שזה הן של סיח, זה אחד הבעלים של אחת הבנות שלו, ככה הבנתי.

בכל אופן בסיח יש בחור צעיר ונחמד בשם: שחר שיודע לעבוד על הגריל,
בכמות אולי אתה צודק, סביח לא הולכיםמ על כמות ומפגיזים בלטים כמו בשיפודי -חיפה, בשיפודי חיפה יפנקו אותך במלא סלטים, בעצם אתה תפנק את עצמך, יש שם צלחות שטופוץ ורטובות כי עדיין לא הספיקו להתייבש ואתה לבד מעמיס מה שב לך ממגוון סלטים, מגיע גם ציפס לא רע בכלל בצלחת,
לך לשם עם המשפחה פיקס לא תצטער,
אני מגיע לשם או מוקדם או בערב מאוחר,
שיפודי חיפה זה כמו הסובארו, אמין, זול, ותיק, פופולארי, אין נפילות שם אולם גם אין ריגושים
סביח-אלפא רומיאו-קטנה ושובבה ואיכותית

סחתיין עליך פיקס. התרגשתי לשמוע שטעמת קבב לא מזמן

וממש לא חשוב לי איפה....חזרת בשאלה?

pix37

New member
נסיתי גם את שיפודי אולגה שהמלצת - והגעתי למסקנה דומה

הבשר מעולה ומוכן במקצועיות - כל השאר סתמי לחלוטין.
הזמנתי מנה מיוחדת של לב עגל שהיתה פשוט מעולה ! מסוג הנתחים שקשה להשיג וכאשר יש מישהו שיודע מה לעשות איתו התוצאות מעולות.

המחיר מעט גבוה מכדי להרגיש בנוח - אבל בהחלט בגבולות הנסבל.

(לא חזרתי בתשובה, אני עדיין מבין את הבעיותיות באכילת בשר ומקווה לחזור לצמחונות מלאה בקרוב)

שמחה לשמוע שאהבת. גם השקדים שלהם טובים והקבב.

אמנם יקר יחסית אבל השיפוד עמוס בנדיבות מבחינת משקל.
אשר לחזרה בתשובה - תעשה במקום מיטלס מאנדיי מיט און מאנדיי אז הבעייתיות מצטמצמת...בינינו, מי אוכל כל יום בשר?

למעלה