מחפשת שירים בסגנון Axé

g a z e l l e

New member
מחפשת שירים בסגנון Axé

הייתי בברזיל כ 3 חודשיים וכמובן חוץ מה-maracatú אני אוהבת את שירי ה Axé אם למישהו יש את השירים האלו של הקרנבל האחרון 2002 והוא יכול לכתוב לי שמות שאני אחפש באינטרנט זה יהיה מצויין !!!! תודה רבה !!!

shellyland

New member
Axé

אתר ובו מידע על הסגנון המוזיקלי שנקרא "אַשֶה" ומאפיין בעיקר את צפון ברזיל. באתר ניתן לקרוא מעט על ההיסטוריה של האשה, לחפש מידע על זמרים ושירים ולהאזין לשירים בפורמטים שונים. כמו כן, בדף הקישורים של הפורום יש קישור לתחנות רדיו ברזילאיות המשדרות אונליין, ובו גם כמה תחנות המשדרות אשה ופאגודה. כשאת מדברת על קרנבל 2002, אני מניחה שאת מדברת על השירים של הקרנבל מבאהיה, שכן השירים של הקרנבל מריו הם מאוד שונים.

לי יש שירים מבאהיה וכל מיני כאלו

בסגנון... חלקם הם גם ריקודי שורות בסלסה..! אז הנה: Axי bahia 2001 - Tchakabum - Olha a Onda Banda Beijo - Bate Lata Bom Balanjo - Swing do Bum Bonde do Vinho - Morto Muito Loco Brazil - Gera Samba - Dance do Ventre Capoeira - Mestre Bimba - Cavalaria Toque (Capoeira) dance with me - hey magalena זה שיר שאני חולההה עליו! מהסרט: "DANCE WITH ME" סרט פ33תי!
as meninas - bom chi bom chi bom bom bom Ivete Sangalo - Canibal Netinho - Oh Milla sbs- ritmo vuelta Regional 2 So Pra Contrariar - A barata Tic Boom - bom balanca art popular - saida da frenta latin - meshi meshi capoeira - Maculele Terrasamba - Liberar_Geral -אני אוהב ת´שיר... e o tchan ֹ O TCHAN - FISSURA Ax Bahia 2000 - ֹ o Tchan - Quebradeira Ax Bahia 2000 - Danca Do Canguru Ax Bahia - Cabesinha e o tchan - El baile de la botella E o tchan - Gera samba - זה ביצוע מאוד יפה לשיר אחד שאני אוהב!! E o Tchan - Joelhinho Cabeca e o tchan - lamba tchan e o tchan - na selva e o tchan - segura o tchan E-o-tchan - Batida do coco Gera Samba e o T Chan - Paquerei Martinho Da Vila Martinho Da Vila - Canta, Canta, Minha Gente - זה שיר ששרים גם בעברית... אתם בטוח מכירים!!! תקשיבו טוב
Martinho da Vila - Devagar Devagarinho Martinho da Vila - Mulheres Martinho da Vila - Quem do mar no se enjoa תהניייייייי......

shellyland

New member
Bom Xi Bom הוא אחד מהחביבים עלי

אמא שלי הביאה לי אותו מברזיל כשהיתה שם לפני כשנתיים, אז השיר היה להיט גדול. היא עודנה מזועזעת מזה אני כל כך אוהבת את השיר הזה, כי בברזיל הוא נחשב למוזיקה אעפעס נחותה משהו, או כמו שאמא שלי מגדירה את זה: שירים של משרתות. את ההמלצה על הדיסק היא אכן קיבלה מהמשרתת השחורה של דודים שלי. השיר הוא עאלק שיר מחאה, ומדבר על הבדלי המעמדות בין העשירים והעניים ועך כך ש"מה שלמעלה עולה ומה שלמטה יורד". שיר חמוד להפליא, שקשה מאוד לשמוע אותו בלי להתחיל לרקוד.

shellyland

New member
Canta Minha Gente מבוצע בעברית

על ידי הפרברים. הוא נקרא "שירו שירו" ומופיע באלבום "ארץ טרופית יפה". את המילים בעברית אפשר למצוא באתר המושקע עד מאוד של מתי כספי, כמו גם את שאר המילים של השירים מאותו אלבום.

אח שלי אחד הותיקים באתר.....

הוא מכיר את מתי אישית (לא שזה מעניין חחח
) יפההההההה על הזיהוי
למרות שקל לזהות רק שבהתחלה אומרים בלב .... : "יו זה שיר מוכר מה זה השיר הזה??"

אבל אני לא בטוח... ../images/Emo3.gif

נראה לי ככה כי הוא דיי ותיק בפורום של מתי כספי והוא הולך למפגשים וזה..

shellyland

New member
קרנבל 2002

הוספתי לקישורים כמה קישורים בנושא הקרנבל. אולי שם תמצאי את מה שאת מחפשת.

רק הערה קטנה..

Morto muito louco בפרט וכל השירים של Bonde do Vinho בכלל , הם לא Axe אלא Funk שזה ז´אנר אחר ל-ג-מ-ר-י.. חוצמזה, ל- Ivete Sangalo המדהימה יש עוד שירי Axe רבים וטובים.. ביניהם : Festa (למרות שהיא שרה בו על מסיבה במועדון בשם "גטו" מה שלי אישית קצת הפריע..) Perere Bugy bye bye

למעלה