מחפשת שירים מכל הזמנים???

ליאם1000

New member
מחפשת שירים מכל הזמנים???

שלום אני מעלה מופע ריקוד בעוד כמה חודשים והנושא שלו זה מוסיקה עברית מכל הזמנים . מישהו יכול להגיד לי מה היו הלהיטים של שנות ה-60,70 ,80,90.בעברית בלבד.

ליאם1000

New member
לא משנה משהו שהיה להיט

ובעניין הקצב אפשר לערוך את הקצב .שירים בכל הסגנונות

סבבה

נו להיטים מכל הזמנים,יש הרבה מאוד^^ קח לך אישה, כשאת בוכה-של אריק אינשטיין יו יה-כוורת אנה, אין מקום אחר-משינה חלום כחול-פורטיסחרוף שיר הפרחה-צביקה פיק לך איתה-ריקי גל בשמלה אדומה-להקת הנח"ל אחלום לנצח, תראו אותי-מופע הארנבות של ד"ר קספר מכה אפורה-מוניקה סקס מישהו שומע אותי-איפה הילד גאולה-חמי רודנר אור הירח-אביב גפן רוקד לכל הבנות, ערב של יום בהיר-אפריים שמיר אצל הדודה והדוד-דני סנדרסון צליל מכוון-גידי גוב צעיר לנצח-רמי קלינשטיין דיווה- דנה אינטרנשיונל אבניבי-יזהר כהן רדיו חזק-תיסלם בכל פעם שאני מתאהב בך מחדש-יזהר אשדות הללויה-חלב ודבש יום מעונן-היי פייב גבי ודבי, לא פראיירים-הדג נחש שישישבת- זקני צפת נאמר כבר הכל, עכשיו אני- החברים של נטשה ציירי לך שפם- נוער שוליים לקנות לך יהלום, צאי אל החלון-אייל גולן הפרח בגני, בדד-זוהר ארגוב פני מלאך, לילה בלי כוכב-שימי תבורי נופל וקם, יהיה פיצוץ-שבק ס' תגידו לה-שלמה ארצי כשהלב בוכה-שרית חדד מה עשית לי, איזה עולם-טיפקס שיר השיירה סוף עונת התפוזים-תמוז כמה יוסי, חלליות-ברי סחרוף נו יש עוד הרבה הרבה להיטים, נתתי לך את אלה שעלו לי לראש..מכל הסיגנונות (ים תיכוני,רוק,פופ, ארץ ישראל, היפהופ) מקווה שזה עזר

למעלה