אבי גואטה ונטלי- תילחשי לו שאהבת. תמיר סולטנה ויניב ניסימי-היא לא תפריד בינינו. זהבה בן ומשה כהן-אהבה אסורה. חיים אל-סוף הדרך בילעדייך קוקו מאילת-אישה עם לב של אבן. חנן ילד הפלא-אוסף את השברים שרון זריהן וכפיר עטיה-מצטער שהתאהבת אוהד ואבי גואטה-עיזבי לי את הלב יובל פרי וראובן המלאך-עיזבי לי את הלב חיים אל ואבי ביטר -כאב ואכזבות שרון זריהן וניבין-אהבה אסורה ניבין-ציפור זרה תמיר גל-דמייני תמיר גל-אני פה מצטער תמיר גל ומושיק עפיה-תאמר לה תמיר גל ניבין-נישבענו ביחד אסאלה-חייל משמר הגבול אבי ביטר וליאת בנאי-דואט הפרידה ליאת בנאי-אבא סליחה טעיתי ליאת בנאי-עוד תראה משה כהן-סם האהבה משה כהן-מחבק בקבוק אלון חסון וזהבה בן-דואט הבגידה ראובן המלאך-בך לא פגעתי מושיק עפיה -גשם טיפטף מושיק עפיה ושימי מיזרחי-אהבה כפולה תומר חן-מתגעגע תמיר גל+שר-אל-דמעה של גבר תמיר גל וקובי פרץ-כואב לי שאתה בוכה תמיר גל-מתחרט תמיר גל-פעם את שלי תמיר גל-שביל האושר שריף-בבוקר שאחרי
שבטח יכעס שלא הזכרתי אותו כאן. בכל אופן בקרוב דיסק חדש ופצצה שלו. שירים שקטים ויפים שלו. רק אותך אהבתי סולח המכתב פעימות ליבך חבקי אותי משחקת בי בלי רחמים מחכה ספרי לי ילדה תביני אותי זה כואב לי אהבת אמת חסרה לי אהבה נשימות של אהבה בוכה לי לבדי. כל אלו להיטים אחד אחד.