מחפשת שירי אביב ישנים וחדשים

טוב

New member
שירי אביב:

* שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא * באביב היא תשוב בחזרה ("על ראשנו שוב נושרות טיפות של גשם.."). * לאוהבים האוהבים את האביב * בחורף רצתה אביבית להיות (דבר אלי בפרחים) * איזה יום אביב נהדר, יום שנועד לטיולים.

ימי ראשית הקייץ - נחשב?../images/Emo42.gif

זה רגע אחרי שנגמר האביב אז נראה לי מתאים מילים יעקב רוטבליט לחן שמוליק קראוס "והימים ימי ראשית הקיץ ימי ראשית בבוסתנים צבר ועץ הזית רוח חרישית... (אמרנו את זה בט"ו בשבט?) ...הלך עבר בדרך עפר ימי בציר ימי ניגון ושיר...." טוב קצת רמאות אבל זה הכי קרוב לאביב שעולה לי כרגע בראש

trilliane

Well-known member
מנהל
"קשרי לך סרטים כחולים וורודים..." ../images/Emo20.gif

כ-י ---- ה-א-ב-י-ב שוב צועד בעקבותייך... ("בעקבותייך" אהוד מנור/נורית הירש) "מצעד האביב" של נעמי שמר: "כי כאן האביב הוא בן יומיים, כאן האביב ימות צעיר כל מי שעוד ישוב בבית הוא פסח או נזיר" "יש לי סימן": (לאה נאור/משה וילנסקי) "כשמסלקים את חום החורף מן הבית והלב, כשפורח השקד, והתפוח מלבלב, וכשקונים לי סנדלים (תתחדש) תודה רבה, אז זה סימן שהאביב כבר בא X2 יש לי סימן ועוד סימן שהוא כבר בא, והוא כבר כאן, יש לי סימן שהאביב כבר בא, יש לי סימן שהאביב כבר בא." "האביב שוב צוהל ואיתי משתולל, איזה לילה, איזה לילה, איזה לילה, איזה ליל" (שוקולד מנטה מסטיק בשיר (הדיי מעיק לדעתי) "חגיגת האביב" פסטיבל שירי הילדים מס´ 4. דודו ברק/שייקה פייקוב) לא ממש קשור, אבל... "כשאביב נרדם, יעור בחיוורון..." היו עוד כמה, אבל כאלה שאני לא ממש מכירה, וכרגע אין לי כבר כוח להעתיק. אולי אח"כ. עינת

dearj

New member
וכמובן שיר ארץ

"כל אביב שבים לה סביוניה לעטוף את כל פרחי גניה" אבל גם (והפעם ברצינות, חלקם כבר הופיעו במסרים קודמים): אביב של מיכה שטרית אביב אהבה של שאול צירלין אביב בלב של יהורם גאון אביב וסתיו של הדודאים איך יודעים שבא אביב של נירה רבינוביץ באביב את תשובי חזרה של צוות הווי נח"ל באביב הקרוב של ריקה זראי בין אביב לענן של רוחמה רז האוהבים את האביב של השלושרים הפכפך כאביב של...(להקה צבאית - נא להשלים) חגיגת אביב של שוקולד מנטה מסטיק יום אביב חינם של רן אלירן כאלה באביב ימותו של דורית ראובני וחנן יובל (רחל) ליל אביב של יהורם גאון מה יפית האביב מצעד האביב של הסמבטיון ערב אביב של יובל בנאי פרחי אביב פתאום נפל עלי אביב של האחים והאחיות רוח אביב של להקת הנח"ל שיר אביב שחיבר מתתיהו שלם שיר אביב שחיברה לאה גולדברג ללחן של פליקס מנדלסון

למעלה