מחפשת שיר דחוף דחוף בבקשה

מחפשת שיר דחוף דחוף בבקשה ../images/Emo7.gif

זה השיר של לידור יוספי הוא שם שם את השיר אלין כמו השם לשי ככה קוראיםל שיר תנסו לעזור לי בבקה אני וכנה לתת הכל עובר השיר הזה ,ה יום אני מבואסת נוןרא קצת קשה ליחיות. בדידות בצל המועקה, למי יש את השיר הזה של לידור יופסי? קוריאים לו "אלין"כמו השם שלי בבקשה עיזרו לי במיקרה אני עצובה מאוד היום אפילו בוכה עכשיו. אוהבת אותכם כולכם אחד אחד- אלין.

מיתחננת תעזור לי למצוא את השיר../images/Emo10.gif

של לידור יוספי קוראין לו אלין- אם יש למשהו בבק4שה שילחו אותו לי אמיילששלי :[email protected] אני ממש זקו קה לשיר הזה זה אמוד דחוף לי יש לי הופעה מול לידם חולים ואני חייבת את השיר עד שבוע הבא אני חייבת את השיר כדיי ללמוד לשיר אותו,- תבינו-היה לי ונימחק לי פםעם לפני חצי שנה שלחו לי אותו בבקשה מי יעזור לי הפעם ? מיתחננד נשמות טובות ת שיגו לי את השיר הזה אני מרמינה ללמישהו כאן יש את השיר הזזה של לידור יוספי וקוראים לו "אלין" ממתינה לתושבה מהירה ביותר בבקשה בבקשה בבקשה ממכם חברים יקרים שלי - אלין

מ ש התודה נשמה אני חולה על השיר

הזה, תץ ודה רגבה בבה לך נשמה מתי אתה שולח לי נשמה?אני מתה כבר לשמוע-.אותו......אלף תודות לך נשמב יש לך את האי מייל שלי נכון ? [email protected] תודה נשמה מכל הלב - אוהבת------ אלין.

משה שלנו תודה נשמה כל כך חיכיתי

אין לי מילה להודות לך אתם פשוט מקסימים כאן אתה רותם דודו וכל השאר. חולה מאופשזת עליכם- אלין

a251

New member
אליןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

איזה שיר יפה - לידור יוספי{אלין} מותק אם את רוצה את השיר תגידי כי ראיתי שמשה הקדים אותי חחחחחחחחח אבל בכל מקרה אם את רוצה יש לי את הדיסק ואת המסינג´ר לא הצלחתי להשיג סוריייייייייייי *****רותם*****

רותםל תודה כמו תמיד אתה נשמה ../images/Emo23.gif

אב מזה כבר שלח לי אותו תודה כפרה עליך אני - חיפשתי את השיר הזה המון המון זמן.מה קורה עם המ סינג´ר אתה לא יודע להשתמש בו נשמה? רק תגיד לי ואני יעזור לך. חולה עליך - אלין

דודו נשמה מה אתה רוצה ללמוד?../images/Emo65.gif

איך מורידים מסינג´ר? פשוט וקל אתה צריך קודם כל שהיהי לך הוטמיל ולא אי מייל אפשר לפתוח הוטמייל זו ממש לא בעיה. אחר כך אתה ני כנס ל-www.msn.co.il שם יש אם אני לא טוה קצת למטה אם אתה מדפדף מסינג´ ר הוא פשטו וקל ונוח מאוד לשימוש יאלה תוריד אני יוסיף אותך נשמה לחבריםש לי שם . אני גם כן מחכה שתוריד. אה היום קניתי פלאפון חדש כי השניים האחרים עשו לי בעיות, ו-- עשיתי עגיל בגבה.("עגיל בגבה עושה לך את זה"?)מכיר תאת השיר הזה נכון נשמה? אם יש לך איזו בעיה תתקשר אלי אתה וגם כן רותם לפון החדש שלי שכבר לא יעשה לי בעיות אני מקווה. 463486-064. כמו תמיד מוכנה לעוזר לחברים שלי נשמה שלי שניכים וכולכם בעצם. אוהבת - אלין.

רות םנשמה את מה לא השגת??../images/Emo24.gif

אם אתה מיתכוון למסינג´ר שלא השגת אותו, אני כבר חזרתי ממזמן לוינדווס 98 לא חייב XP בשביל זה, תצתקשר אלי לטלפון שהשארתי למעלה מעליך בהודעה של דודו21 ואני יסביר לך את הכל נשמה רצוי בשעות הבוקר, הצהריים, הערב, או הלילה--חחחחח כאילו מה עוד נישאר? אני יעזור לך נשמה אין לי ביעה כייף כפרה שלי חבר אמיתי שלי , יש חלק אנישם כאן שאני מאוד ניקשרתי אליהם ואוהבת אותם בלב שלי. אגב, מחפשצת שירים של זהבה בן מהסרט טיפת מזל זה ממש צזכיר לי נשכחות יש לך אותם אולי לשלוח לי לאי מייל נשמה? האי מייל שלי כמו תמיד זה: [email protected] אוהבת - אלין.

למעלה