מחפשת שיר דחוף

tsipi35

New member
מחפשת שיר דחוף

שמעתי ברדיו שיר מדהים בל אני לא יודעת מי שר אותו השיר בערך הולך ככה בהתחלה יש שיחה בין גבר לאישה והוא אומר לה בואי נברח לקצה העולם ואז היא אומרת לו שאי אפשר לברוח שגם שם ימצאו אותם הפזמון מתחיל עם המליה לא, לא, לא... וזהו זה מה שאני זוכרת אנא עיזרו לי

אני יודעת למה את מתכוונת...

אני חוווווולה על השיר הזה... הוא של חיים אל וקוראים לו "סוף הדרך" קבלי.... אז זהו זה היום האחרון שאנחנו נפגשים אין לנו ברירה אני חייבת לשמוע בקול אבי את יודעת הלב שלך אומר משהו אחר הלב שלי תמיד ישאר שלך אהובי אז בואי נברח למקום שלא ימצאו אותנו הם ימצאו אותנו גם בסוף העולם............. לא אלוהים לא עייני יבשו מדמעות גם השמיים בוכים איתי ואני אין לי חיים בלעידייה אין לי חיים בלעדייה סוף הדרך בלעדייך מה נשאר לי בעולם הדמעות חמות עדיין הן לא מים הן כמו דם אלוהים אינך רואה כל מה שעליי עובר אלוהים אנא רחם שלך מלאך שינחם כבד כבד עלייייי לא לא לא אתנחם אלוהים לא לא לא עליי רחם אלוהים איך קולי נשבר והכל נגמר לי איך הלכת איך עזבת אותי איך הלכת איך עזבת אותי סוף הלילה בלעדייך לא תדע נפשי שלה והלב רוצה אלייך נשמתי עוד מתענה לא רואה לא שומע מי זה בא ומי הלך את הדלת לא פותח מסתגר באפלה כבד כבד עלייייייייי לא לא לא אתנחם אלוהים לא לא לא עליי רחם אלוהים איך קולי נשבר והכל נגמר לי איך הלכת איך עזבת אותי אווווווווווווו איך הלכת איך עזבת אותי..... רעות

למעלה