מחפשת שיר של להקה צבאית

ציפי666

New member
מחפשת שיר של להקה צבאית

מופיעות בו המילים: ...אז לאן הוא נעלם אנחנו לא יודעות לאן הוא נעלם בלי להשאיר עקבות אנחנו מחפשות אותו עצוב לנו נורא אנחנו מחפשות אותו... וגם המשטרה

ציפי666

New member
אלף תודות (תודה לכל פרצוף)

אולי יש לך את המילים? ו/או יודע/ת איפה אפשר להשיג אותו????

חיננית

New member
היה שלאגר ענק פעם-טנגו אלף הפרצופים

רק זוכרת שם שהבחור הציג עצמו כטייס כצנחן..לכל אחת פרצוף אחר. לכל אחת עולם ומלואו-הבטיח- במעורפל-זוכרת כמה משפטים בטנגו אלף הפרצופים. אותי הוא אמר יהפוך לכוכבת....... אותי הוא צילם בביקיני שוכבת.. גם אותי גם אותי גם אותי- אז לאן הוא נעלם... זה היה שלאגר פעם השיר הזה נחמד שהזכרת אותו ציפי.

גרי רשף

New member
ידנו הארוכה תשיג אותו../images/Emo22.gif

לא את המתחזה אלא את מילות השיר, ובזמן ובמועד עליהם נחליט!

ציפי666

New member
תודה גרי וחיננית...

אני משליכה את יהבי עליך, גרי, למצוא את השיר

45israel

New member
גרי השליך יהבך עליי והנה התוצאה../images/Emo79.gif

טנגו אלף הפרצופים מלים: רוטבליט יעקב לחן: ישראלי שמעון אצלי הוא היה איש מדע מפורסם חוקר מהולל וידוע אצלי הוא היה מהנדס מדופלם ממציא של פטנטים צנוע אצלי הוא היה בימאי של קולנוע היה לו תפקיד בשבילי אצלי הוא הי כה יפה וגבוה גם אצלי (x3) (פזמון) פזמון: אז לאן הוא נעלם אנחנו לא יודעות לאן הוא נעלם בלי להשאיר עקבות אנחנו מחפשות אותו עצוב לנו נורא אנחנו מחפשות אותו וגם המשטרה אלי הוא דבר צרפתית נפלאה אלי באנגלית מדוברת אתי הוא דבר בשפה ידועה ללא כל מילה מיותרת אותי הוא אמר יהפוך לכוכבת ולי הוא קרא בובתי אותי הוא צלם בביקיני שוכבת גם אותי (x3) (פזמון) את אינשטיין הסביר לי מילה במילה תורת יחסים מהוללת תוך רבע שעה התיאוריה כולה הדגים על ספסל בטיילת את כספי הוא לקח והבטיח לרדת לקנות למטוס כרטיסים מאז נעלם ונשארתי בודדת לבדי עם תורת היחסים (פזמון) הגשתי תלונה לקצין משטרה מחלקת קצינים בה חוקרת ולי הקצין שם מסר הצהרה אינך ראשונה כאן גברת לגבר הזה שאותו את אוהבת חשבון מיוחד גם איתי את בתי הוא אמר יהפוך לכוכבת גם אותי (x3) (פזמון)

ציפי666

New member
ואוווו.... נהדר! תודה תודה תודה

אולי אתה יודע איפה אני יכולה להשיג את השיר?

למעלה