*מחפשת שיר* תגידו למישהי יש את השיר "Runaway Train"? למי שיש שפליז תשלח לי.....
C Chaz4ever New member 8/8/04 #1 *מחפשת שיר* תגידו למישהי יש את השיר "Runaway Train"? למי שיש שפליז תשלח לי.....
F fight star New member 9/8/04 #6 וואייי שחררר איי לאב יו סו מאצ'~!!! אני מתה על השיר הזה!!! זה גורם לי לבכות(מזכיר לי שאבא שלי חזר לקנדה משום מה...) יש למישהו עוד ביסיידים של באסטד? (באיכות נורמלית ומעלה סתומרת...חחחח)
וואייי שחררר איי לאב יו סו מאצ'~!!! אני מתה על השיר הזה!!! זה גורם לי לבכות(מזכיר לי שאבא שלי חזר לקנדה משום מה...) יש למישהו עוד ביסיידים של באסטד? (באיכות נורמלית ומעלה סתומרת...חחחח)
D DawnR New member 9/8/04 #7 יש לי את כל הבי-סיידס... שכל אחת תוסיף אותי: [email protected] ותכין כבר רשימה של מה היא רוצה.....אני אשתדל לשלוח לכולן. שחר.
יש לי את כל הבי-סיידס... שכל אחת תוסיף אותי: [email protected] ותכין כבר רשימה של מה היא רוצה.....אני אשתדל לשלוח לכולן. שחר.
F fight star New member 11/8/04 #9 וףףף שחר את לא און ליין במסנג'ר... טוב, אני לא מאשימה אותך זה 9 בבוקר..חחחח אניוואי, יש לך את fall at your feet,peaches,let it go?
וףףף שחר את לא און ליין במסנג'ר... טוב, אני לא מאשימה אותך זה 9 בבוקר..חחחח אניוואי, יש לך את fall at your feet,peaches,let it go?
C Chaz4ever New member 10/8/04 #8 יא סוף סוף מישהי שיש לה..... טוב המסנג'ר שלי הוא: [email protected] אבל תנסי גם לשלוח לי פליז לאימייל שהוא... [email protected] ותודה רבה רבה רבה!!!!!!!!
יא סוף סוף מישהי שיש לה..... טוב המסנג'ר שלי הוא: [email protected] אבל תנסי גם לשלוח לי פליז לאימייל שהוא... [email protected] ותודה רבה רבה רבה!!!!!!!!